Centar za projekte, znanost i transfer tehnologija

Obavijesti

Edukacija o osiguravanju kvalitete u studijskim programima i programima cjeloživotnog učenja te kompetencija nenastavnog i nastavnog osoblja

U sklopu projekta 'Kompetencijski standardi nastavnika, pedagoga i mentora' 22. i 23. studenog 2021. godine održana je radionice  pod vodstvom Roberta Kopala za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zadru. Na radionici, gost predavač izv. prof. dr. sc. Robert Kopal održao je predavanje pod nazivom ''Osiguravanje kvalitete'' i ''Zašto griješimo u odlučivanju?''.

Izv. prof. dr. sc. Robert Kopal može se pohvaliti sa znatnim profesionalnim i znanstvenim iskustvom: posebni savjetnik predsjednika Vlade RH za nacionalnu sigurnost, državni tajnik MUP-a RH; dekan Visokog učilišta Effectus; prodekan za R&D na Visokom učilištu Algebra te voditelj diplomskih studija Digitalni marketing i Podatkovni smjer; prodekan za nastavu na Visokoj poslovnoj školi Libertas; predavač i gost predavač na više visokih učilišta u RH i inozemstvu te na programu CROMa EduCare(Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika); savjetnik Uprave IN2 Grupe za R&D/znanstveni savjetnik; Chief Science Officer u IN2data.