Odjel za sociologiju

Studentske obavijesti

OBAVIJEST STUDENTIMA I STUDENTICAMA 1.GODINE (vezano za kolegi RANA SOCIJALNA MISAO) - 27. ožujka 2020.

Poštovane kolegice, poštovani kolege, nadajući se da ćemo se uskoro naći u našoj učionici i baviti se našim uobičajenim aktivnostima, upućujem vam ove riječi s namjerom da vas ohrabrim i umirim, te uputim na skrb o vlastitom zdravlju i zdravlju vama bliskih osoba.

Kada se prilike počnu normalizirati toliko da ćemo biti rasterećeni od ovih sadašnjih briga, potražite i pročitajte nešto od ovih tekstova:

Platon, Država, Naklada Jurčić, Zagreb, više izdanja (IV i VIII knjiga) Aristotel, Nikomahova etika, Globus/SNL, Zagreb, više izdanja (predgovor Danila Pejovića i VI knjiga) Aristotel, Politika, Globus/SNL, Zagreb, više izdanja, (predgovor Zvonka Posavca i III knjiga)

Ratko Čorić

 
SOCIOLOGIJA KULTURE (izborni kolegij, II godina) - 27. ožujka 2020.

Poštovane kolegice, poštovani kolege, nadam se da ćemo se uskoro vidjeti, razgovarati, čitati i pisati o nama bliskim temama i autorima. Ovom prilikom vas upućujem na skrb o vlastitom zdravlju i zdravlju vaših najdražih, kako bismo, kada ova nevolja prođe radili ono što volimo.

Što se vaših studentskih i ispitnih obaveza tiče, nemojte se brinuti, prilagodit ćemo se prilikama na način da ćemo naglasak staviti na vaš pisani rad (esej).

Na sve vaše upite odgovorit ću mailom.

Ratko Čorić

 
Upis ocjena - prof. dr. sc. Jadranka Čačić-Kumpes - 9. ožujka 2020.

Upis ocjena u indeks iz kolegija Sociologija religije čija je nositeljica prof. dr. sc. Jadranka Čačić-Kumpes bit će u utorak, 17. ožujka. Studenti trebaju ostaviti indeks u tajništvu zaključno taj dan do 12 sati. 

 
Raspored predavanja - ljetni semestar - 27. veljače 2020.

Dragi studenti, drage studentice,

Ažurirani raspored predavanja za ljetni semestar nalazi se na mrežnim stranicama Odjela za sociologiju. 

Poveznica za raspored za preddiplomski studij.

Poveznica za raspored za diplomski studij.

 

 
Volontiranje na Danima Sveučilišta - 20. veljače 2020.

Poštovani,
Studentski zbor Sveučilišta u Zadru poziva sve studente da daju svoj doprinos prilikom obilježavanja Dana Sveučilišta u razdoblju od 21.03.- 27.03.
Studenti će volontirati na raznim aktivnostima prema njihovim mogućnostima. Za uspješnu izvedbu potreban je veći broj volontera.

Studenti se mogu javiti Studentskom Zboru putem društvene mreže Facebook ili na email adresu unizd.zbor@gmail.com. 

Na temelju obavljenog volontiranja izdaje se potvrda o volontiranju.

Srdačan pozdrav,
Studentski zbor Sveučilišta u Zadru. 

 
Sveučilište u Zadru svojim studentima i djelatnicima daruje ulaznice za kulturna događanja u Zadru - 14. prosinca 2018.

Na dnu mrežne stranice Sveučilišta u Zadru potražite poveznicu pod "Izdvojeno" naziva Kulturna događanja - ulaznice. Klikom na poveznicu doći ćete na stranicu na kojoj možete vidjeti popis događanja za koja se daruju ulaznice.  Svoju besplatnu ulaznicu možete rezervirati slanjem poruke na e-adresu ulaznice@unizd.hr do roka napisanog pored svakoga navedenog događanja. Poruka treba sadržavati ime i prezime djelatnika ili studenta i naziv događanja za koji se ulaznica rezervira. Broj ulaznica je ograničen i napisan pored događanja. Ulaznice se dodjeljuju prema redu slanja/primanja rezervacija do podjele svih ulaznica.