Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Obavijest o ECOTROPHELIA Hrvatska 2017.

 

Dragi studenti,

s ponosom vas obavještavamo da uskoro počinju prijave za 4.nacionalno natjecanje timova sastavljenih od studenata preddiplomskih i/ili diplomskih studija Sveučilišta u Republici Hrvatskoj u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda- ECOTROPHELIA Hrvatska 2017.

4. nacionalno natjecanje održat će se 5. lipnja 2017. godine na PBF-u, a pobjednik nacionalnog natjecanja automatski postaje predstavnik Hrvatske na europskom natjecanju najboljih timova, koje će se ove godine održati u Londonu.

Svrha natjecanja je poticanje studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu.

Natjecanje potiče multidisciplinarnost timova i sinergiju znanja iz različitih područja (prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, ekonomije, dizajna, marketinga,...), zato okupite svoj tim i krenite s izradom inovativnog proizvoda.

Nemate okupljeni tim, a imate ideju i/ili želju da svojim angažmanom doprinesete kvaliteti i pobjedi nekog tima? Imate još pitanja u vezi natjecanja? Sve što vas zanima možete pronaći u brošuri.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju te pokazati znanje, kreativnost i inovativnost!

Organizacijski odbor Ecotrophelie Hrvatska srdačno vas pozdravlja i s nestrpljenjem očekuje vaše prijave!

Theme picker