Odjel za sociologiju

Natječaj za upis studenata (starijih od 25 godina) u prvu godinu redovitih preddiplomskih studija Sveučilišta u Zadru, u akademskoj godini 2013./2014.

Natječaj za upis studenata (starijih od 25 godina) u prvu godinu redovitih preddiplomskih studija Sveučilišta u Zadru, u akademskoj godini 2013./2014.

Temeljem objave Natječaja za upis studenata (starijih od 25 godina) u prvu godinu redovitih preddiplomskih studija Sveučilišta u Zadru, u akademskoj godini 2013./2014. imenovano je Povjerenstvo za pripremu i provedbu razredbenog ispita u sastavu:
Prof. dr. sc. Saša Božić
Dr. sc. Valerija Barada
Dr. sc. Željka Tonković


Razredbeni ispit za upis u prvu godinu redovitih preddiplomskih studija studenata starijih od 25 godina na Odjelu za sociologiju Sveučilišta u Zadru je pismeni ispit koji se sastoji od ispita opće kulture i informiranosti te ispita znanja iz sociologije. Oba testa za ispit sadrže 35 pitanja s 5 ponuđenih odgovora od kojih je samo jedan točan. Pristupnici moraju točno odgovoriti na najmanje 20 pitanja u svakom testu da bi prošli razredbeni prag.

 

Razredbeni ispit za dvopredmetni studij Sociologije održat će se 11. 7. 2013. s početkom u 10 sati u prostorijama Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru (Zadar, Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, predavaonica 121).

 

Literatura za pripremu ispita znanja iz sociologije:

Fanuko, Nenad (2007). Što je sociologija (udžbenik za gimnazije), 13. dopunjeno i prošireno izdanje. Zagreb: Profil International.

Theme picker