Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Poziv za sudjelovanje studenata u projektu INOVADA

 

Poštovani,

pozivaju se studenti Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (Oba studijska programa) zainteresirani za sudjelovanje u projektu INOVADA - Istraživanje kvalitete i promidžba Novigradske dagnje, financiranog od strane Strukturnih fondova EU.

U projektu će se vršiti jednogodišnje ispitavanje kvalitete dagnje s područja Novigradskog mora. Svrha je da se dobiveni rezultati iskoriste u promociji školjkaša iz Novigradskog mora, te da se naprave prvi koraci prema stvaranju novog brenda – „Novigradske dagnje“.

Angažman studenata uključivao bi, između ostalog, laboratorijsku obradu uzoraka školjkaša, uzorkovanje na terenu i upoznavanje tehnika uzgoja školjkaša. Sudjelovanje u projektu priznaje se kao dio stručne prakse, a dio podataka će se moći koristiti pri izradi završnih radova (po dogovoru). 

S obzirom da je početak projekta predviđen za početak srpnja i da je ograničen broj (maksimalno 3-4 studenta), molim Vas da se javite voditelju projekta doc.dr.sc. Ivan Županu čim prije na e-mail: zupan@unizd.hr ili tel.: 200-839.

U ponedjeljak, 21.09.2015. godine planiran je odlazak na ušće rijeke Krke pa se mole zainteresirani studenti da se jave prof. Županu.

Srdačan pozdrav,

Ivan Župan