Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Poziv i prijava na Plavi hackathon 25. i 26. travnja 2019. godine

Poziv i prijava na Plavi hackathon 25. i 26. travnja 2019. godine

Županijska komora Zadar poziva sve pro aktivne i ambiciozne dionika iz sektora IT-a, ribarstva, turizma i akvakulture da budu kreativni i uz pomoć mentora sudjeluju u razvoju inovativnih rješenja na Plavom hackathonu, koji se održava u sklopu projekta BLUE_BOOST, koji je financiran iz europskog programa Interreg Adrion.

Blue Hackathon – More i obala za naše potomke!

Plavi hackathon će se održati 25. i 26. travnja 2019. godine u Zadru, u prostorijama COIN Coworking-a Zadar na adresi Put Murvice 16 u Zadru, s početkom u četvrtak, 25. travnja u 14 sati.

Hackaton je nastavak procesa pronalaženja MMSP-a koji će se natjecati za dobivanje vaučera za plaćanje usluga konzultanata (knowledge providers), koji će im pomoći u osmišljavanju inovativnih rješenja u njihovom poslovanju.

Cilj hackathona je razvoj i razrada inovativnih poslovnih ideja u području Plavog gospodarstva, a za najbolji tim će biti osigurana nagrada – putovanje u Solun, Grčka za 3 osobe na Brokerage event, koji se organizira u sklopu projekta BLUE_BOOST. Ocjenjivanje je povjereno stručnom timu koji će se rukovoditi kriterijima relevantnosti, dizajna i prihvatljivosti inventivnih rješenja.

Prijave su otvorene do 24. travnja 2019. godine ili do ispunjenja kapaciteta dvorane, a prijaviti se možete OVDJE.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a predviđena je zakuska i napitci tijekom trajanja hackatona.

Kontakt osoba za sve informacije o pozivu i prijavi jest Marko Jović u HGK - ŽK Zadar, e-adresa mjovic@hgk.hr ili broj telefona 023/643-198.

Program događanja (podložan promjenama) nalazi se ovdje.

Prihvatite izazov i osmislite inovativna rješenja u zajedničkim temama iz navedenih sektora Plavog gospodarstva:

  1. Ribolov
  2. Marikultura
  3. Turizam
  4. Interdisciplinarno (npr. ribolov i turizam, marikultura i turizam)

Theme picker