Odjel za nastavničke studije u Gospiću

PROMOCIJA KNJIGE

Dana 12. lipnja 2018. održano je predstavljanje sveučilišnog priručnika Rizični i zaštitni čimbenici poremećaja u ponašanju kod adolescenata Anele Nikčević-Milković, Viktora Božičevića i Kristine Manestar na primjeru Ličko-senjske županije. Priručnik je rezultat istraživačkog rada doc. dr. sc. Anele Nikčević-Milković i suradnje s kolegama sustručnjacima mr. sc. Viktorom Božičevićem i Kristinom Manestar, prof. iz Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije.

O knjizi su govorili prorektor Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Josip Faričić, pročelnica Odjela doc. dr. sc. Sanja Vrcić-Mataija, recenzenti prof. dr. sc. Mira Klarin i doc. dr. sc. Lucija Vejmelka te autori. Moderator predstavljanja bila je doc. dr. sc. Jasminka Brala Mudrovčić.

Glazbeni prilog predstavljanju dali su Ivana Rukavina i Dino Jelinić koji su izveli nekoliko pjesama uz pratnju gitare.

12. lipnja 2018. u radio emisiji “Aktualno” (radio Gospić)

doc. dr. sc.Anela Nikčević-Milković s kolegom mr. sc. Viktorom Božičevićem sudjelovala je u razgovoru o knjizi „Rizični i zaštitni čimbenici poremećaja u ponašanju kod adolescenata“, istraživanjima navedenih čimbenika kod adolescenata Ličko-senjske županije i smjernicama prevencije u budućnosti.

Više o knjizi pogledati na: https://www.bib.irb.hr/939897

Pozivnica

Galerija