Odjel za lingvistiku
Informacije

Najava događanja

Poziv na Božićnu čajanku Odjela za lingvistiku - 13. prosinca 2019.

Drage kolegice, dragi kolege,

srdačno vas pozivamo na već tradicionalnu predbožićnu čajanku Odjela za lingvistiku koja će se održati u srijedu, 18. 12. 2019., od 18:30 sati u Studentskom klubu Božo Lerotić (ulica Ruđera Boškovića 5, Zadar).

Družit ćemo se i počastiti kako već priliči u predblagdansko vrijeme, a u 19 sati započet će projekcija dokumentarnog filma "The Grammar of Happiness".

U nadi da ćete nam se pridružiti srdačno Vas pozdravljamo,

Djelatnici Odjela za lingvistiku Sveučilišta u Zadru

Božićna čajanka 

 

Obavijesti za studente

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA

Studenti koji su položili sve ispite i ostvarili sve propisano studijskim programom mogu doći na upis u tajništvo. Za studente koji nisu položili sve ispite i/ili ostvarili sve propisano studijskim programom, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu.
Pročitaj više
UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA
UPISI U PRVU GODINU

UPISI U PRVU GODINU

Objavljen je natječaj za upis na jednopredmetni diplomski studij Lingvistike. Natječaj i obrasci za prijave nalaze se ovdje. Zajedno s prijavom i potrebnim dokumentima potrebno je u tajništvo predati i motivacijsko pismo.

Prijave se primaju u tajništvu do 5. 10. (preporučene pošiljka prema uvjetima u Natječaju)

Intervjui s pristupnicima će početi u srijedu 10. 10. prema rasporedu koji će biti 9. 10. (poslije podne) objavljen na webu.

Privremena rang lista će biti objavljena 11. 10. Upis pristupnika koji ostvare pravo na upis vršit će se od 15. do 17. 10. u tajništvu Odjela za lingvistiku. Studenti koji pored Lingvistike upisuju jedan dvopredmetni studij, na upis dolaze najprije u tajništvo Odjela za lingvistiku.
Pročitaj više
UPISI U PRVU GODINU
SAJAM STIPENDIJA

SAJAM STIPENDIJA

Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude, koji organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO), 16. listopada 2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu i 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci predstavit će prestižna američka sveučilišta, među kojima University of Georgia, Kelley School of Business s Indiana University i Tuck School of Business s Dartmouth Collegea. Sve informacije i program Sajma dostupni su na www.stipendije.info i www.facebook.com/trazim.stipendiju.
Pročitaj više
SAJAM STIPENDIJA
First1617181920212325