Odjel za lingvistiku
Informacije

Najava događanja

Poziv na Božićnu čajanku Odjela za lingvistiku - 13. prosinca 2019.

Drage kolegice, dragi kolege,

srdačno vas pozivamo na već tradicionalnu predbožićnu čajanku Odjela za lingvistiku koja će se održati u srijedu, 18. 12. 2019., od 18:30 sati u Studentskom klubu Božo Lerotić (ulica Ruđera Boškovića 5, Zadar).

Družit ćemo se i počastiti kako već priliči u predblagdansko vrijeme, a u 19 sati započet će projekcija dokumentarnog filma "The Grammar of Happiness".

U nadi da ćete nam se pridružiti srdačno Vas pozdravljamo,

Djelatnici Odjela za lingvistiku Sveučilišta u Zadru

Božićna čajanka 

 

Obavijesti za studente

LINGVISTIČKA SRIDA

LINGVISTIČKA SRIDA

Odjel za lingvistiku poziva zainteresirane na predavanje prof. Boettchera:
Wenn die Sprache aus der Reihe tanzt – Witze, Pannen und Poesie unter der grammatischen Lupe
4. lipnja 2014. u 18 sati, Rektorat, Dvorana poslijediplomskih studija, Sveučilište u Zadru. Opširnije
Pročitaj više
LINGVISTIČKA SRIDA
RADIONICE

RADIONICE

Srdačno pozivamo sve zainteresirane studente na radionice koje će gostujući profesor Wolfgang Boettcher održati od 2. do 4. lipnja 2014. godine na Sveučilištu u Zadru. Srdačno pozivamo također i sve zainteresirane nastavnike i studente na njegovo predavanje koje će se održati u sklopu Lingvističke sride. Radionice i predavanje održat će se na njemačkom jeziku. Opširnije
Pročitaj više
RADIONICE
EVALUACIJA NASTAVE

EVALUACIJA NASTAVE

Studentska evaluacija nastave ljetnog semestra tekuće akademske godine održat će se
od 26. svibnja do 13. lipnja 2014. Studenti putem ISVU Studomata mogu pristupiti anketnim upitnicima. Evaluiraju se predmeti Dijalektologija i Semantika.
Pročitaj više
EVALUACIJA NASTAVE
REAKREDITACIJA - obavijest o sastanku sa studentima

REAKREDITACIJA - obavijest o sastanku sa studentima

Poštovani studenti!Kao što vam je poznato, ove akademske godine naš Odjel je u postupku reakreditacije visokih učilišta koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Odjel će posjetiti stručno povjerenstvo za provedbu postupka reakreditacije, a obvezan dio protokola posjeta su i odvojeni sastanci sa upravom, nastavnicima i studentima.

Stoga Vas ljubazno molimo da se u utorak, 20. svibnja 2014. u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Sastanak će se održati u Svečanoj dvorani (Stari kampus) s početkom u 10:00 sati.


Više o postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje http://www.azvo.hr/index.php/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista/postupak-reakreditacije-visokih-ucilista-i-dokumenti-za-reakreditaciju.

Pročitaj više
REAKREDITACIJA - obavijest o sastanku sa studentima
ZADARSKI LINGVISTIČKI FORUM - poziv

ZADARSKI LINGVISTIČKI FORUM - poziv

Poziv za sudjelovanje na studentskom susretu 2. i 3. lipnja 2014.

Srdačno pozivamo sve studente i studentice zainteresirane za područje
istraživanja jezika i uopće jezične probleme da se kao slušači prijave na "Zadarski lingvistički forum" te da svojim sudjelovanjem u diskusiji i zajedničkom druženju doprinesu ovom događanju. Opširnije.
Pročitaj više
ZADARSKI LINGVISTIČKI FORUM - poziv
OBAVIJEST O REAKREDITACIJI

OBAVIJEST O REAKREDITACIJI

Poštovani studenti i nastavnici,

ove akademske godine Odjel za lingvistiku je u postupku reakreditacije visokih učilišta koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. S tim u vezi Agencija je imenovala stručno povjerenstvo koje će od 19. do 21. svibnja 2014. posjetiti Sveučilište u Zadru i na odvojenim sastancima razgovarati s upravom, studentima i djelatnicima sastavnica koje su u postupku reakreditacije.

Želite li članovima stručnog povjerenstva postaviti upit, dostaviti svoj komentar, prijedlog, primjedbu ili pohvalu za nečiji rad, možete to uraditi do 16. svibnja 2014. putem povjerljive komunikacije na poveznici:

https://www.azvo.hr/index.php/hr/komentari-institucija.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost komentara, a dobivene informacije koristiti će se isključivo u svrhu postupka reakreditacije i na uvidu su samo članovima stručnog povjerenstva.

Više o postupku reakreditacije možete doznati na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje

https://www.azvo.hr/images/stories/vrednovanja/Plan%20reakreditacije%20VU%202013-2014.pdf
Pročitaj više
OBAVIJEST O REAKREDITACIJI
First1112131416181920Last