Odjel za klasičnu filologiju

Natječaji za stipendije Sveučilišta u Zadru i nagrade Odjela za klasičnu filologiju

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za klasičnu filologiju koji se žele prijaviti za stipendiju za izvrsne studente trebaju se najprije prijaviti e-mailom u tajništvo Odjela za klasičnu filologiju do četvrtka 21. studenoga 2019. radi preporuke. U prijavi kratko trebaju napisati koliko imaju bodova temeljem Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora i temeljem čega su ih stekli. Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student bio uključen u prošloj akademskoj godini (npr. studentski projekti, osvojene nagrade i sl.). Sve ostale dokumente (kako je navedeno u Natječaju), studenti dostavljaju na protokol Sveučilišta u Zadru do 29. studenoga.
Studenti prve godine preddiplomskog studija se prijavljuju kako je navedeno u Natječaju, ne trebaju se prethodno prijavljivati u tajništvo.

Sveučilište u Zadru je objavilo i natječaje za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe.

Studenti koji se žele prijaviti za nagradu Odjela za klasičnu filologiju (vidi: Pravilnik o dodjeli nagrada Odjela za klasičnu filologiju uspješnim studentima) trebaju se prijaviti u tajništvo odjela do četvrtka 21. studenoga 2019. i tom prilikom donijeti napisanu prijavu u kojoj piše za koju se kategoriju prijavljuju i potrebnu prateću dokumentaciju sukladno Pravilniku.

Theme picker