Odjel za ekonomiju

Raspored susreta sa studentima prve godine preddiplomskih studija

Raspored susreta sa studentima prve godine preddiplomskih studija

Obavještavamo Vas da će se susreti sa studentima prve godine preddiplomskih studija i prve godine integriranih studija održati u utorak, 1. listopada 2019. prema sljedećem rasporedu:

- susret rektorice Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih i integriranih studija

  1. u 9:00 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija i prve godine integriranog preddiplomskog studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 2. kat);
  2. u 10:00 sati susret sa studentima prve godine dvopredmetnih studija i diplomskog sveučilišnog učiteljskog studija u Gospiću u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 2. kat) (- za Gospić će se tek će se odlučiti hoće li primanje biti u Zadru ili istoga dana kasnije u Gospiću)

- Susret pročelnice Odjela za ekonomiju i studenata prve godine jednopredmetnog preddiplomskog studija Menadžmenta  održat će se na matičnom odjelu, u 10.45 sati (Splitska 1, dvorana br. 8).

Nastava za studente preddiplomskih i integriranih studija te studente druge godine diplomskih studija počinje u srijedu, 2. listopada 2019. godine.

Nastava za studente prve godine diplomskog studija počinje u srijedu 9. listopada 2019. godine.

Content