Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Prijava ispita

U tijeku je prijava ispita putem Studomata. Ispitni termini objavljeni su na mrežnoj stranici Odjela:  https://tikz.unizd.hr/izvedbeni-plan-za-akademsku-godinu-2020-2021/ispitni-rokovi-za-akademsku-godinu-2020-2021

Zimski ispitni rok počinje 25. siječnja i traje do 19. veljače 2021.

 

Redoviti, izvanredni i izvanredni S studenti prijavljuju ispite najkasnije 3 dana prije datuma održavanja ispita naznačenog na Studomatu. Ispit se može odjaviti 3 dana prije datuma održavanja ispita naznačenog na Studomatu. Studenti koji nisu pristupili prvom ispitnom terminu ili nisu položili ispit, moraju prijaviti i drugi termin ako žele ponovo izaći na ispit. Isto vrijedi i iza studente koji su položili pismeni ispit na prvom roku a usmeni ne. Nastavnici će objaviti termine i način provođenja ispita na Merlinu.

Studenti DIPLOMSKOG STUDIJA razlikovne ispite prijavljuju u Tajništvu e-mailom na pkotlar@unizd.hr najmanje 7 dana prije ispita).

Termini ispita na Studomatu neće se mijenjati ako dođe do promjene termina pojedinog ispita, pa ne moraju odražavati stvarno stanje, stoga je potrebno pratiti termine ispita objavljene na mrežnoj stranici Odjela i obavijesti putem sustava e-učenja Merlin.

 

Theme picker