Odjel za talijanistiku

ISPITNI ROKOVI

Zimski ispitni rok od 27.1.2020 do 21.2.2020. raspored ispita možete pogledati OVDJE

Napomene:

- Mole se studentice/i da se u slučaju problema sa prijavom pojedinog kolegija putem Studomata jave u odjelno tajništvo u uredovno vrijeme za studente/ice.

- Kod prijava kolegija Talijanski jezik mole se studenti/ce da se prijavljuju u terminu odabrane lektorice.

- Za petak, 21. veljače 2010. svi kolegiji lektorice Manuele Kotlar premještaju se u zajednički termin u 14 sati. (Prevođenje s hrvatskog na talijanski 1 i 3, te prevođenje s talijanskog na hrvatsku umjesto u 16 sati počinju u 14 sati).

- Ispitni rok za izborni kolegij Pirandellov teatar održavati će zajedno u terminu kolegija doc. dr. sc. Ane Bukvić Metode interpretacije dubinskih sekcija  27.1. i 10.2.

- Ispit iz kolegija Talijanski jezik 3 i Prevođenje s talijanskog na hrvatski jezik 1 kod lektorice Ane Maroević predviđen u terminu od 8 sati premješta se na 16 sati istog dana; ponedjeljak 10.veljače 2020., u dvorani 143

 

- Obavijest za Završne ispite: Završni ispiti ne mogu se prijavljivati putem studomata. Za Završne ispite molimo pogledajte upute pod Studiji>Završni ispiti

 


 

Prijave za apsloventske ispitne rokove (prema akademskom kalendaru Sveučilišta) prijavljuju se nakon dogovora sa predmetnim nastavnicima/cama, u tajništvu Odjela (ne mogu se prijavljivati preko Studomata).

Obavijest za apsolventske rokove:

- Prvi izvanrdni/apsolventski rok traje od 18.11.2020. do 22.11.2020.

Obavještavaju se studenti/ce da se apsolventski rokovi mogu prijaviti prema dogovoru sa predmetnim nastavnikom preko tajništva Odjela. Rokove se ne može prijaviti putem Studomata.

Prema pristiglim prijavama u tajništvu će se otvoriti i registrirati prijave u ISVU.


Mole se redovni studenti/ce da prijave i odjave ispita obavljaju preko studomata u za to predviđenim terminima (3 dana prije termina ispita i 2 dana prije termina roka za odjavu), te da za kolegije koji se održavaju kod više profesora/ica paze na datum(e) prijave sukladno terminu objavljenom za profesora/icu kod kojeg polažu ispit.


U iznimnim slučajevima studenti/ce mogu prijaviti ispit u Tajništvu osobno. Prijavnicu, koju treba pravilno popuniti, možete naći OVDJE


Studenti koji se vode kroz ISVU prijavljuju i odjavljuju ispite elektroničkim putem pomoću Studomata.

Za rad na Studomatu studenti se prijavljuju upisivanjem AAI@EduHr elektroničkog identiteta.

Studenti koji se vode u evidenciji ISVU sustava, ispite će prijavljivati i odjavljivati isključivo putem interneta.

Student može prijaviti ispit ako je stekao uvjete za prijavu ispita odnosno ako je dobio potpis od nositelja kolegija kojim se potvrđuje da je ispunio sve svoje obaveze.

Ispit se može prijaviti najkasnije 3 dana prije roka ispita i odjaviti 3 dana prije roka ispita.

Na Studomatu student vidi točno vrijeme prijave i odjave ispita.

U slučaju problema oko ispitnih rokova (rok se ne pojavljuje na Studomatu, nije moguće prijaviti/odjaviti ispit i sl.) studenti se trebaju javiti u tajništvo Odjela.

Datum ispitnog termina u ISVU se ne mora poklapati s ispitnim terminima objavljenima mrežnim stranicama i oglasnoj ploči. Ispravni termini su oni objavljeni na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči.

Može doći do promjene ispitnog termina što će biti vidljivo samo na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči.

Student je dužan provjeriti svoju ocjenu na Studomatu.

Eventualne nepravilnosti (krivo evidentirana ili neevidentirana ocjena) student odmah treba prijaviti u tajništvo Odjela.

Studenti izvan ISVU sustava obvezni su ispit prijaviti u Tajništvu, kako bi imali pravo pristupiti ispitu.

Sve dodatne informacije o ispitima dostupne su u tajništvu Odjela.