Odjel za povijest umjetnosti

Obavijest o održavanju studentskog projekta “Susreti: studij izvedbe”

Obavijest o održavanju studentskog projekta “Susreti: studij izvedbe”

Studentski projekt

Susreti: studij izvedbe

9.5.2023. – 14.5.2023.

 

Projekt „Susreti: studij izvedbe“ gravitira oko ideje Zadra kao mogućeg epicentra novih promišljanja o multimedijalnoj umjetnosti i transdisciplinarnosti, unutar kojeg se dosad ostvarena lokalna mreža nastoji intenzivirati i povezati s vanlokalnim akterima iz Rijeke, Splita i Zagreba te tako studentima Sveučilišta u Zadru omogućiti širu inkluziju u znanstveni i umjetnički sektor.

Susreti nastaju kao nastavak priče započete neformalnim studentskim projektom „Ad hocK kolegij u organizaciji studenata – Umjetnost performansa“. Unutar ovog projekta održat ćemo program sveden pod nazivnik “Škola performansa” koji obuhvaća radionice, gostujuća predavanja te promocije znanstvenih i stručnih knjiga. Svi programi su otvoreni i besplatni za sve zainteresirane, kako studente tako i ostalo akademsko osoblje te građane izvan Sveučilišta.

Ovim putem osobito pozivamo studente iz drugih gradova i Sveučilišta da se pridruže našim susretima kako bismo gradili studentsku međusveučilišnu mrežu. U tom smislu pozivam sve zainteresirane iz drugih gradova da se jave na mail jsantoric@student.unizd.hr kako bismo vam pomogli oko smještaja ili drugih potreba.

Nastavno na krilaticu „Škola performansa“ svim aktivnim sudionicima koji će pohađati više od devedeset posto programa putem Studentskog Zbora Sveučilišta u Zadru dodijelit ćemo certifikat o sudjelovanju i pohađanju ovog programa. Certifikat će biti personaliziran te će sadržavati popis svih sadržaja koje ste pohađali.

Prijave za sudjelovanje na pojedinačnim programima nisu potrebne. Međutim, sve koji su zainteresirani za pohađanje svih programna unutar projekta „Susreti: studij izvedbe“ kao tzv. „Školu performansa“ molimo da se jave na mail jsantoric@student.unizd.hr kako bismo prema potrebi organizirali dodatne susrete uživo ili online te vas povezali s partnerima u projektu i kolegama iz drugih gradova.

Facebook event: https://fb.me/e/5uLaj63QM

Detaljan program događanja nalazi se OVDJE.