Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru u utorak, 27. 11. 2018. od 14,00 do 20,00h u Svečanoj dvorani organizira Otvoreni dan sociologije tijekom kojega će biti prezentirani studentski završni i diplomski radovi iz akad. god. 2017./2018. Studenti i studentice sociologije bavili su se raznim temama, od rodnih do ekoloških pitanja, preko migracija do medijskih ponašanja mladih, do pitanja ovisnosti i socijalne distance prema manjinama u Hrvatskoj. Izborom tema i istraživačkim i interpretativnim pristupom, ovi radovi daju zanimljiv presjek društvenih fenomena i stvarnosti u Hrvatskoj.

Uz prezentaciju radova, na Otvorenom danu sociologije bit će promovirani prvostupnici i prvostupnice sociologije za akad. god, 2017./2018., te dodijeljene nagrade uspješnim studentima i studenticama sociologije. Također, održat će se i susret alumnija sociologije.

Pozivamo sve kolegice i kolege da nam se pridruže na našem zajedničkom danu, Otvorenom danu sociologije!

Plakat Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

Detaljan program Otvorenog dana sociologije pogledajte ovdje.

___________________________________________________________________________________

Drage kolegice i kolege,

Odjel za sociologiju organizira domjenak i druženje studenata/ica, alumnija i profesora/ica Odjela koje će se održati 12. prosinca 2017. s početkom u 18h, u predavaonici 121.

U svečanom dijelu programa održat će se promocija prvostupnika/ca i dodjela prvostupničkih svjedodžbi, dodjela nagrada studentima/cama sociologije koji/e su ostvarili posebne uspjehe u prošloj akademskoj godini, nakon čega slijedi zakuska i neformalno druženje u predblagdanskoj atmosferi.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovom susretu trenutnih studenata/ica i diplomiranih sociologa/inja, u neformalnoj razmjeni iskustava sa studija i iz svijeta rada.

Veselimo se Vašem dolasku!

Lijep pozdrav

___________________________________________________________________________________

Alumni SocFacebook grupa za bivše studente/ice Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru nastoji redovito objavljivati relevantne informacije poput natječaja za posao i stipendije, održavanja radionica, ljetnih škola, raznih aktivnosti na Odjelu i sl. Za dodatna pitanja možete se obratiti i Mariji Šarić, Alumni koordinatorici Odjela, na e-mail adresu: msaric1@unizd.hr.

___________________________________________________________________________________

Dragi alumniji,

Odjel za sociologiju poziva Vas na predblagdansko druženje s Vašim bivšim profesorima/icama i trenutnim studentima/icama sociologije, koje će se održati 15.12.2015. u 17:00 sati u predavaonici 121. Za prvi, svečaniji dio predviđena je dodjela prvostupničkih svjedodžbi te dodjela nagrada najboljim studentima/icama za akademsku godinu 2014./2015., a nakon toga se opuštamo i neslužbeno družimo.

____________________________________________________________________________________

Drage kolegice i dragi kolege,

Odjel za sociologiju poziva Vas na predblagdansko druženje i zakusku koja će se održati 20. prosinca 2016. s početkom u 18 sati u predavaonici 121.Program prvo predviđa svečanu promociju prvostupnika/ica sociologije, kao i dodjelu nagrada najboljim studentima/icama te djelatnicima/icama Odjela za sociologiju. Nakon ovoga slijedi neslužbenije druženje u predblagdanskoj atmosferi.

Veselimo se vašem dolasku!