Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Besplatna radionica: Krizno komuniciranje na društvenim mrežama

Besplatna radionica: Krizno komuniciranje na društvenim mrežama

Dalmatinska podružnica Hrvatske udruge za odnose s javnošću u suradnji sa Zadarskom i Splitsko-dalmatinskom županijom, organizira besplatnu radionicu „Krizno komuniciranje na društvenim mrežama“ za svoje članove, ali i za ostale zainteresirane predstavnike lokalne samouprave, Stožera civilne zaštite i Krizne stožere Gradova i Općina u županijama te studente. Odnosi s javnošću su u zadnjih nekoliko godina, razvojem Interneta te posebice pojavom društvenih mreža, značajnim dijelom postali online, pojavili su se brojni novi online kanali putem kojih se može komunicirati s javnošću, koje je potrebno razumjeti i znati kvalitetno upotrebljavati. Sudionici radionice će uz ostalo naučiti da komuniciranje na Internetu i putem društvenih mreža, osim što donosi mogućnost komuniciranja s velikim brojem korisnika, donosi i mogućnost komuniciranja s medijima. Također će naučiti kako lokalna i regionalna samouprava može korištenjem društvenih mreža reagirati u slučaju krize i suzbiti širenje negativnih ili krivih informacija. Na radionici će biti riječi i o dvosmjernoj komunikaciji i pravilima koji se moraju slijediti, dobrom i lošem kriznom komuniciranju, kako biti spreman na krizu i prije nego što se dogodi i važnosti radikalne transparentnosti kao najboljem modelu on-line ponašanja.

Predavači su Krešimir Macan (Manjgura) i Jerko Trogrlić (Vajt).

Radionica će se održati u:

  • Zadru, u srijedu, 4. listopada 2017. godine u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije (B.Petranovića 8, Zadar) s početkom u 11:00 sati (predviđeno trajanje do 14:00 sati)
  • Splitu, u četvrtak, 5. listopada 2017. godine u dvorani na 4. katu Doma Splitsko-dalmatinske županije (Domovinskog rata 2, Split) s početkom u 11:00 sati (predviđeno trajanje do 14:00 sati)

Molimo Vas da zbog ograničenog broja mjesta svoje sudjelovanje prijavite na email informiranje@zadarska-zupanija.hr za radionicu u Zadru i na email informiranje@zadarska-zupanija.hr i kabinet@dalmacija.hr za radionicu u Splitu.