Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Prezentacija selekcijskog procesa kompanije Philip Morris - 9.5.2014., 11 h, dv. 117

Prezentacija selekcijskog procesa kompanije Philip Morris - 9.5.2014., 11 h, dv. 117

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti te Odjel za ekonomiju Sveučilišta u Zadru, u suradnji sa trgovačkim društvom Philip Morris Zagreb d.o.o., članom Philip Morris grupacije i trgovačkim društvom SELECTIO Kadrovi d.o.o., organizira predavanje i poziva zainteresirane studente na sudjelovanje.

Studenti koji će sudjelovati na predavanju dobit će priliku naučiti kako napisati reprezentativan životopis, uspješno se predstaviti kroz proces selekcije te će ostvariti prve  kontakte sa potencijalnim poslodavcem, tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o.

Na jednodnevnom događanju Sveučilišta u Zadru, koji će se održati 09.05.2014. godine, Marin Mlinarić, Director Human Resources i Nikolina Birimiša, MOD & Recruitment Executive iz trgovačkog društva Philip Morris Zagreb d.o.o. te  Valentina Penić, Recruitment and Selection Specialist i Sonja Knežević, Recruitment and Selection Assistant  iz trgovačkog društva SELECTIO Kadrovi d.o.o., održat će prezentaciju selekcijskog postupka i kompanije nakon čega će intervjuirati studente kao potencijalne kandidate za posao. Ovo je tek jedan od primjera kako vrhunska multinacionalna korporacija prepoznaje potencijal studenata pa tako i onih s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti te Odjela ekonomije, Sveučilišta u Zadru.

Philip Morris International (PMI)  vodeći je svjetski proizvođač duhanskih proizvoda. Među petnaest najvećih svjetskih brandova cigareta, čak sedam njih vlasništvo su PMI-a, uključujući Marlboro, najprodavaniji međunarodni brand na svijetu. PMI posluje u 180 zemalja svijeta. U 2013. godini, kompanija je imala udio od oko 15,7% ukupnog međunarodnog tržišta izvan Sjedinjenih Američkih Država, odnosno 28.2% isključujući tržište Narodne Republike Kine i Sjedinjenih Američkih Država. Usmjereni su na razvoj karijere svojih zaposlenika u međunarodnom okruženju te prepoznaju kvalitetne i ambiciozne kandidate. Više informacija o karijeri u PMI možete naći na službenoj web stranici www.pmicareers.com. Philip Morris Zagreb d.o.o. je druga po veličini duhanska kompanija u Hrvatskoj. 

         Predavanje će biti održano 09.05.2014.  s početkom u 11:00 sati u SVEČANOJ DVORANI 117 (Multimedijalna dvorana, Novi kampus; Ul. dr. Franje Tuđmana 24i, Zadar). Molimo Vas da dođete 15 minuta ranije radi evidencije i registracije sudionika) prema sljedećem rasporedu:

  • 11:00 – 12:00 – Predstavljanje trgovačkog društva Philip Morris Zagreb d.o.o.
  • 12:00 – 13:00 – Predavanje o procesima prijave za posao i selekcije; kako napisati  reprezentativan                                    životopis i predstaviti se na intervjuu za posao
  • 13:30 – 15:00 – Provođenje intervjua sa studentima

Molimo Vas da svoje prijave pošaljete na gvidic@unizd.hr i marita.tp@gmail.com najkasnije do 15.04.2014.


Kontakt:

Gabrijela Vidić

gvidic@unizd.hr

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilište u Zadru

Ul. dr. Franje Tuđmana 24i, Zadar

tel: 023/ 345 051

 

 

Marita Šundrica

marita.tp@gmail.com

Student Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilište u Zadru

Ul. dr. Franje Tuđmana 24i, Zadar

mob.: 091 1517 823