Odjel za talijanistiku

Otvoreni natječaji za izvrsne studente/ice, studente sportaše/ice i studente u socijalnoj potrebi

Sveučilište u Zadru je objavilo natječaje za dodjelu stipendija izvrsnim studentima, studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe.

Izvrsni studenti mogu se prijaviti za preporuku Odjela za talijanistiku prema uputama navedenima u obavijesti:

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za talijanistiku koji se žele prijaviti za dobivanje preporuke Odjela za talijanistiku za prijavu za stipendije za izvrsne studente mogu se prijaviti e-mailom na adresu tajnice Odjela do ponedjeljka, 15. studenoga 2021.

U prijavi za preporuku (sastavljenoj u Word dokumentu) kratko trebaju napisati koliko imaju bodova prema uvjetima navedenim u Pravilniku o dodjeli stipendija i potpora . Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student/ica bili uključeni u prošloj akademskoj godini, a potvrde istog nije potrebno slati u tajništvo.

Prijavu na natječaj obavljaju sami studenti/ce prema uvjetima u Natječaju uz sve potrebne potvrde i dokumente dostavljaju Sveučilištu u Zadru.
 

 

Još podsjećamo kako su u tijeku natječaji na stranicama Sveučilišta u Zadru za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe koje ste također  na naslovnici web stranice Sveučilišta u Zadru.