Odjel za talijanistiku

Obavijesti studentima/cama o novostima na Odjelu za talijanistiku, načinu podnošenja zamolbi, uključujući i zamolbi za parcijalni upis, te radu tajništva

 

Podsjećamo kako i dalje vrijedi poseban režim rada tajništva u kojem se radi smanjivanja osobnih kontakata, nije uputno ulaziti u tajništvo a da prije toga nismo pokušali preko elektronske komunikacije riješiti pitanja ili probleme i samo u slučaju potrebe dogovoriti termin dolaska u tajništvo.

Dolaskom većeg broja studenata/ica primjećujemo kako sve veći broj dolazi u tajništvo „samo nešto kad su već ovdje“, bez prethodnog dogovora, putem maila tajnice, o potrebi fizičkog dolaska u tajništvo.

Dakle molimo sve studente/ice prvo se javite na mail tajnice:

mbotic@unizd.hr

gdje ćemo sve što se može (a većina pitanja i problema može) riješiti u on line komunikaciji!

Detaljne obavijesti o načinu podnošenja zamolbi, prijava, zamolbi za parcijalni upis, rješavanja upisa pojedinih predmeta i sl. objavljene su na našim oglasnim pločama (web i oglasnoj ploči kraj tajništva) gdje su dostupni i obrasci za podnošenje zamolbi. Ukoliko se zamolbe podnose fizički mogu se predati odlaganjem u kutiju pokraj vrata tajništva.

Za sve studente/ice, nastavljamo sa radovitom obaviještavanjem ovdje, a za brucoše/ice ćemo u skladu sa preporukama organizirati predstavljanje rada Odjela za talijanistiku, ali već ih i ovim putem, kao i sve kolegice/e obavještavamo o potrebi praćenja obavijesti na web stranici Odjela za talijanistiku  (Web stranica Sveučilišta u Zadru > SASTAVNICE > Odjel za talijanistiku > Obavijesti i/ili Odjel za talijanistiku>Studij>poveznica na potrebnu informaciju, te za sve upite u slučaju nerazumijevanja obavijesti na gore naveden mail tajnice. Dobrodošli!