Odjel za talijanistiku

Natječaji Sveučilišta u Zadru za dobivanje stipendija za izvrsne studente i drugi

Studenti druge i treće godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Odjela za talijanistiku koji se žele prijaviti za dobivanje preporuke Odjela za talijanistiku za prijavu za stipendije za izvrsne studente mogu se prijaviti e-mailom na adresu tajnice Odjela do ponedjeljka, 23. studenoga 2020.

U prijavi za preporuku (sastavljenoj u Word dokumentu) kratko trebaju napisati koliko imaju bodova prema uvjetima navedenim u Pravilniku o dodjeli stipendija i potpora . Poželjno je navesti i dodatne aktivnosti i/ili postignuća u koje je student/ica bili uključeni u prošloj akademskoj godini, a potvrde istog nije potrebno slati u tajništvo.

Prijavu na natječaj obavljaju sami studenti/ce prema uvjetima u Natječaju uz sve potrebne potvrde i dokumente dostavljaju Sveučilištu u Zadru kroz elektroničku prijavu do 27. studenoga 2020.
Studenti prve godine preddiplomskog studija se prijavljuju kako je navedeno u Natječaju i ne trebaju se prethodno prijavljivati u tajništvo.

 

Još podsjećamo kako su u tijeku natječaji na stranicama Sveučilišta u Zadru za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima i studentima u stanju socijalne potrebe koje ste također podnose do 27. studenog 2020.