Studentsko savjetovalište - UNIZD

Tjedan zdravlja

U petak 14.5.2010. završio je Tjedan zdravlja, pa slijedi kratki rezime svih događanja:
 

  • U ponedjeljak 10.5.2010. igrala je predstava „Ana i Mia“ koja nas je ugodno iznenadila i dirnula, a na sreću bilo je i dosta zainteresiranih studenata koji su je došli pogledati
  • Radio emisija „Izaberi zdravlje“ s dr. Morović i dr. Gumzej emitirana je u utorak 11.5.2010. te je očigledno bila slušana jer su nam u danima nakon emisije pristigli brojni mailovi studenata s upitima vezanim za zdravlje!
  • Naša volonterka Vanja Marinković je u srijedu 12.5.2010. u Gradskoj knjižnici Zadar predstavila rezultate istraživanja „Zdravlje i zdravstveno ponašanje studenata“. Također, predstavljen je i zdravstveni vodič za studente koji se nalazi na našoj web stranici - prvi takav vodič za studente u Hrvatskoj. Predstavljanju su nazočili predstavnici gotovo svih naših medija.
  • U četvrtak 13.5.2010. bila je filmska večer na temu ovisnosti-  projiciran je film „Mi djeca s kolodvora ZOO“ . Izvrsno obavljen posao od strane naših volontera Luke Gerića, Matije Mesića i Gorana Kalamize.
  • Tjedan zdravlja zatvorili smo Zdravim stolom. Ivana Matić, Petromila Vugdelija, Rafaela Kovač i Manda Babić su servirale stol zdrave hrane u studentskoj menzi i  sugerirale našim studentima što da jedu kako bi se osjećali bolje i bili uspješniji. I ovu aktivnost su  studenti izvrsno prihvatili.