Odjel za povijest umjetnosti

Anketa - videokonferencijski alati u nastavi

Odjel za informacijske znanosti provodi istraživanje iskustava studenata i nastavnika o korištenju različitih videokonferencijskih alata tijekom protekla tri mjeseca.

***

Poštovani studenti i nastavnici, 

u posljednje vrijeme većina nas je pojačala intenzitet korištenja različitih sustava i aplikacija za održavanje nastave na daljinu.

Naš cilj je saznati što mislite o videokonferencijskom alatu koji ste tijekom protekla tri mjeseca najčešće koristili u izvođenje online nastave i sinkronoj komunikaciji s Vašim nastavnicima/studentima. U tu svrhu smo pripremili anketni upitnik i ljubazno Vas molimo da s nama podijelite Vaše dragocjeno iskustvo.

Anketni upitnik je u potpunosti anoniman. Preliminarne rezultate istraživanja Vam možemo dostaviti na upit, a validirani hrvatski prijevod standardnog upitnika za istraživanje korisničkog iskustva bit će postavljen u javni dostup i time ćemo svim članovima akademske zajednice omogućiti korištenje provjerenog istraživačkog instrumenta.

Ujedno Vas molimo da poveznicu na anketni upitnik proslijedite ostalim nastavnicima / studentima do čijeg mišljenja nam je također jako stalo, uz važnu napomenu da istraživanje nije usmjereno na vrednovanje cjelokupnog iskustva s online nastavom. 

Anketni upitnik se nalazi na sljedećoj adresi: 
https://www.surveymonkey.com/r/UEQ