Odjel za povijest umjetnosti

Odluka o kolokvijima i ispitima, COVID-19

Na petoj redovitoj sjednici Stručnog vijeća Odjela za povijest umjetnosti održanoj 7. travnja 2020. godine putem sustava MS Teams, raspravljalo se o mogućnostima i načinu održavanja kolokvija i ispita u ljetnom semestru akademske godine 2019./2020.

Pronašlo se rješenje po kojem bi se kolokviji i ispiti održavali usmeno, i to putem elektroničkog sustava MS Teams, a taj je prijedlog, nakon našega službenog upita, pozdravljen i od strane Uprave Sveučilišta u Zadru, uz napomenu da je potrebno provjeriti jesu li svi studenti u mogućnosti služiti se navedenim elektroničkim sustavom.

Ukoliko studenti iz bilo kojeg opravdanoga razloga nisu u mogućnosti služiti se tim sustavom, ili npr. imaju problem s internetskom vezom te korištenjem kamere ili mikrofona, upućujemo ih da nam se, s ciljem pronalaska što boljeg rješenja, čim prije jave.

Sve vaše probleme i upite možete javiti, tj. slati svojim studentskim predstavnicima koji će ih dalje nastaviti komunicirati s pročelnikom i tajništvom Odjela, a možete ih i direktno uputiti u tajništvo Odjela za povijest umjetnosti, tj. na e-mail adresu: nkrizman@unizd.hr.

Ostajte nam zdravi i veseli!

Iz Odjela