Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Obavijesti

OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - prvi dan nastave

OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - prvi dan nastave

Poziv studentima prve godine studija Primijenjene ekologije u poljoprivredi


Pozivamo studente prve godine studija Sveučilišta u Zadru na susret s Rektorom, pročelnicima odjela, predstojnicima odsjeka, nastavnicima i suradnicima, koji će se održati u srijedu 9. listopada 2013. prema sljedećem rasporedu:

a) u 9.00 sati susret Rektora sa studentima prve godine jednopredmetnih studija održat će se u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, II. kat)

b) u 10.45 sati susret pročelnika odjela, nastavnika i suradnika sa studentima prve godine jednopredmetnih studija održat će se u učionici na 3. katu u zgradi Doma hrvatske mladeži (DHM, Ruđera Boškovića 5/III, Zadar)
Pročitaj više
OBAVIJEST ZA BRUCOŠE - prvi dan nastave
OBAVIJESTI za studente

OBAVIJESTI za studente

Obrazac za parcijalu će biti objavljen u ponedjeljak 7. 10. poslijepodne na web stranicama Odjela. Studenti-ponavljači koji žele tražiti parcijalni upis predmeta iz više godine studija, zamolbe sa indeksima trebaju predati u srijedu 9. 10. do 15 sati u tajništvo Odjela (mogu ih ostaviti u kutiji ispred ulaza u tajništvo). Odluke o parcijali će biti dostupne u petak 11. 10. iza 12 sati, nakon čega može početi upis studenata-ponavljača. Molimo da na upis najprije dođu redoviti studenti (zbog korištenja x-ica), a nakon 21. 10. izvanredni studenti.

Predavanja za studente viših godina studija počinju 14. 10. prema rasporedu koji će biti objavljen u srijedu 9. 10.
Pročitaj više
OBAVIJESTI za studente
BIOKEMIJA - rezultati ispita

BIOKEMIJA - rezultati ispita

Rezultati pismenog ispita iz Biokemije održanog 30. rujna:
Janković nedovoljan
Milin nedovoljan
Vuletić nedovoljan
Vojnović nedovoljan
Klanac dovoljan
Sorić N. dovoljan
Sarić dobar
Sokolov dobar

Studenti koji su pali smiju izaći u petak i ne trebaju ponovno prijaviti ispit. Upis ocjena u srijedu, 2. listopada u 9 h u uredu nastavnice na Relji.
Pročitaj više
BIOKEMIJA - rezultati ispita
First6162636466686970Last