Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Obavijesti

TAJNIŠTVO - obavijest

TAJNIŠTVO - obavijest

U utorak 15. 10. Tajništvo ne radi sa studentima zbog sjednica Stručnog vijeća Odjela. Odluke o parcijali će studentima biti dostupne na polici ispred ulaza u tajništvo nakon 13 sati.
Kalmeta, Šišeta, Turčinov, Pavlica, Radović, Kuštera, Lončarević i Ražov mogu uzeti svoje indekse iz kutije s police ispred ulaza u tajništvo. Vujanić, Baraba i Rados neka se jave u tajništvo po indeks u utorak iza 14 sati ili neki drugi dan. Ostali će biti kasnije pozvani po svoje indekse.

Pročitaj više
TAJNIŠTVO - obavijest
STATUS S - obavijest

STATUS S - obavijest

Redoviti studenti koji sada prelaze u "status S" mogu uzeti potvrde za reguliranje zdravstvenog i dopunskog zdravstvenog osiguranja. Po dvije potvrde za svakog studenta se nalaze na polici ispred ulaza u tajništvo. Potvrde trebaju što prije odnijeti na šalter HZZO-a prema mjestu prebivališta.
Pročitaj više
STATUS S - obavijest
OBAVIJEST ZA STUDENTE

OBAVIJEST ZA STUDENTE

Objavljen je raspored kojeg možete vidjeti u rubrici Studenti. Prvo predavanja za studente prve godine je u ponedjeljak u 12 sati u DHM. Redovi predavanja za 1., 2. i 5. semestar 2013./14. su ažurirani, te pozivamo studente da ih pročitaju. Dostupni su u rubrici Redovi predavanja. Studenti 5. semestra, koji su već izvršili upis u 5. semestar, mogu promijeniti izborni predmet s Odjela ako žele, u skladu s novim Redom predavanja za 5. semestar, o čemu trebaju što prije obavijestiti tajnicu.
Pročitaj više
OBAVIJEST ZA STUDENTE
PARCIJALA - NOVI OBRAZAC

PARCIJALA - NOVI OBRAZAC

NOVI obrazac za parcijalu možete preuzeti ovdje. Ispunjeni obrazac, zajedno s indeksom, studenti mogu predati u tajništvo, odnosno ostaviti u kutiji na polici ispred tajništva sve do petka 11. 10. do 20 sati.

Student može tražiti iz više godine studija najviše onoliko bodova koliko je položio u prethodnoj. Zahtjeve za parcijalu mogu predati i studenti koji prelaze u status S.

Odluke o parcijali bit će dostupne studentima u utorak 15. 10. iza 13 sati na polici ispred ulaza u tajništvo, prema kojima će studenti znati koje predmete mogu slušati, a upis će se obaviti naknadno, prema rasporedu koji je studentima prethodno već dostavljen putem Merlina.
Pročitaj više
PARCIJALA - NOVI OBRAZAC
First6061626365676869Last