Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

POZIV NA PREDAVANJE

U četvrtak 30.11. u 18 sati u učionici 1.3. (Relja) održat će se prezentacija o suradnji Cromarisa d.d. i Sveučilišta u Zadru. Na prezentaciju se pozivaju zainteresirani studenti sa preddiplomskih studija Primijenjene ekologije u poljoprivredi i Podvodnih znanosti i tehnologija te studenti diplomskog studija Održivog upravljanja vodenim ekosustavima.

Cromaris je kompanija koja ide velikim koracima naprijed i puno je toga već učinjeno zahvaljujući njegovim zaposlenicima, a od kojih neki posjeduju diplomu i znanja stečena upravo na Sveučilištu u Zadru.

Nastavno na vrlo uspješan program Budućnost u Adrisu, želja je graditi novu generaciju koja će biti prepoznata kao najbolja po znanjima, vještinama i inovacijama u industriji bijele ribe.

Cilj prezentacije je predstaviti Cromaris zainteresiranim studentima Sveučilišta u Zadru kako bi stekli širu sliku o Cromarisu kao kompaniji, ali i prije svega kao budućem poslodavcu u kojem će moći primijeniti i nadograđivati stečena znanja. Cromaris bi predstavljao tim od tri osobe: jedan ključni rukovoditelj (istraživanja i razvoja, proizvodnje, uzgoja, prerade i sortirnice, mrijestilišta), jedan bivši pripravnik projekta Budućnost u Adrisu koji bi predstavio svoje iskustvo pripravničkog staža, sadašnjeg zaposlenja i funkcije, te predstavnik ljudskih potencijala.