Izabrani novi prorektori Sveučilišta u Zadru

Izabrani novi prorektori Sveučilišta u Zadru

Na prvoj sjednici Senata Sveučilišta u Zadru u akademskoj godini 2015./2016. pod vodstvom nove rektorice prof. dr. sc. Dijane Vican, izabrani su novi prorektori Sveučilišta u Zadru: prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Nedjeljka Balić Nižić, prorektor za strategiju razvoja i izdavaštvo prof. dr. sc. Josip Faričić, prorektorica za znanost i informacijsku infrastrukturu izv. prof. dr. sc. Ivanka Stričević i prorektor za međuinstitucijsku suradnju i transfer tehnologija izv. prof. dr. sc. Slaven Zjalić.
Pročitaj više
Izabrani novi prorektori Sveučilišta u Zadru
Studentska klapa 'Študija'  na Omiškom festivalu

Studentska klapa 'Študija' na Omiškom festivalu

Studentska klapa 'Študija' prošloga je vikenda nastupala na renomiranom klapskom natjecanju Večerima mješovitih klapa, 49. Omiškog festivala. Nastup klape možete poslušati večeras (30. 9.) u 20h na programu Radio Splita. Ovim putem klapa poziva sve zainteresirane, pogotovo baritone i basove, da se odazovu audiciji za nove članove (na br. 098/93-84-887). Čestitke klapi 'Študija' (Mirta Juran, Marin Milić, Dario Jerković, Mate Mišlov, Boris Škoda, Matej Mitrović, Krešo Štulina)!
Pročitaj više
Studentska klapa 'Študija' na Omiškom festivalu
Prijem studenata prve godine preddiplomskih studija

Prijem studenata prve godine preddiplomskih studija

Pozivamo sve studente prve godine preddiplomskih studija i prve godine integriranog studija na Sveučilištu u Zadru da u ponedjeljak, 5. listopada 2015. dođu na susret s rektoricom Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijanom Vican i s pročelnicima odjela prema sljedećem rasporedu:
- susret rektorice Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih i integriranih studija održat će se:
a) u 9,00 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, II. kat
b) u 9,45 sati susret sa studentima prve godine dvopredmetnih studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, II. kat
c) u 12,00 sati susret sa studentima prve godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog učiteljskog studija u Gospiću, uz rektoricu će biti prisutna i pročelnica Odjela sa suradnicima, u dvorani br. 5 zgrade Odjela za nastavničke studije, dr. Ante Starčevića br. 12, Gospić
- susret pročelnika odjela i predstojnika odsjeka i studenata prve godine preddiplomskih i prve godine integriranih studija održat će se u ponedjeljak, 5. listopada 2015. na matičnim odjelima i odsjecima i to:
a) u 10,45 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija i sa studentima prvog (a1) predmeta dvopredmetnih studija
b) u 11,45 sati susret sa studentima prve godine drugog (a2) predmeta dvopredmetnog studija.
Pročitaj više
Prijem studenata prve godine preddiplomskih studija
Poziv na audiciju

Poziv na audiciju

Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Zadru poziva sve zainteresirane na audiciju koja će se održati u ponedjeljak, 5. listopada 2015. godine u 17h u predavonici br. 103 u Novom kampusu.
Princip audicije izuzetno je jednostavan: dovoljno je ponoviti nekoliko glazbenih sekvenci i pokazati raspon glasa. Za članstvo nije potrebna nikakva glazbena naobrazba ni iskustvo.
Članovi zbora koji studiraju na bilo kojem sveučilišnom odjelu upisuju u indeks izborni kolegij 'Zborno pjevanje' te dobivaju 2 ECTS boda.
Dosadašnje članove zbora molimo da se jave osobno voditelju zbora ili na tomislav.kosta@gmail.com te iskažu svoje namjere o daljnjem sudjelovanju u radu zbora.
Svim članovim Akademskog zbora zajamčeno je uzbudljivo otkrivanje svijeta glazbe, ozbiljni rad uz mnogo zabave, zanimljivi nastupi i putovanja...

dr. sc. Tomislav Košta
voditelj Akademskog zbora
Pročitaj više
Poziv na audiciju
Obrane sinopsisa disertacija

Obrane sinopsisa disertacija

U petak 2. listopada 2015. godine u Rektoratu Sveučilišta u Zadru (M. Pavlinovića 1, II. kat, dvorana 2.3), s početkom u 08.30 sati, Goran JOSIFOVSKI, prof., javno brani sinopsis disertacije pod naslovom Dijalektika individualnog u filozofiji S. Kierkegaarda pred stručnim povjerenstvom u sastavu: prof. dr. sc. Iris Tićac, doc. dr. sc. Marko Vučetić i doc. dr. sc. Aleksandra Golubović.
Pročitaj više
Obrane sinopsisa disertacija
First356357358359361363364365Last