Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 22.4.2021.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na Odjelu za informacijske znanosti (pod točkom 3. teksta natječaja), izabrana dr. sc. ALICA KOLARIĆ
    Odluka o izboru
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 2. teksta natječaja), izabrana SARA ČOVIĆ, mag. soc. et mag. hist. art.
    Odluka o izboru
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (anglistika, engleski jezik), u Centru za strane jezike (pod točkom 9. teksta natjačaja), izabran dr. sc. ANTONIO OŠTARIĆ.
    Odluka o izboru
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (romanistika, španjolski jezik) u Centru za strane jezike (pod točkom 10. teksta natječaja), izabrana PETRA ŠPADIĆ, mag. educ. philol. hisp. et mag. philol. ital.
    Odluka o izboru
  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 1. teksta natječaja) izabrana dr. sc. ŽELJKA TONKOVIĆ.
    Odluka o izboru
  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, s 20% radnog vremena, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti (oftalmologija), na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 11. teksta natječaja), izabran dr. sc. SAMIR ČANOVIĆ.
    Odluka o izboru
  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje etnologija i antropologija (etnologija) na Odjelu za etnologiju i antropologiju (pod točkom 8. teksta natječaja), izabran TOMISLAV AUGUSTINČIĆ, mag. anthrop. et mag. ethnol. et anthrop.
    Odluka o izboru
  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje arheologija, na Odjelu za arheologiju (pod točkom 4. teksta natječaja), izabran dr. sc. MATE PARICA.
    Odluka o izboru
  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u umjetničko-nastavno zvanje docenta i na radno mjesto docenta za umjetničko područje, polje glazbena umjetnost, grana reprodukcija glazbe (sviranje-komorna glazba), na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću (pod točkom 5. teksta natječaja), izabran TVRTKO SARIĆ, prof.
    Odluka o izboru