21. Ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju – prijave u tijeku

21. Ljetna akademija za razvojnu rehabilitaciju – prijave u tijeku

Akademija za razvojnu rehabilitaciju, Klinika za dječje bolesti Zagreb

Sveučilište u Zadru i Opća bolnica Zadar organiziraju 21. Ljetnu akademiju za razvojnu rehabilitaciju od 27. do 31. kolovoza 2018. na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru.

Akademija za razvojnu rehabilitaciju osnovana je 1997. godine na Klinici za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva 16, gdje je i danas njezino sjedište. Članovi Akademije su interdisciplinarni stručnjaci, liječnici i terapeuti različitih specijalnosti. Počevši sa 169 članova, koliko ih je bilo na osnivačkoj skupštini Akademije, njihov broj raste iz godine u godinu.

Stručna usavršavanja 21. Ljetne akademije namijenjena su liječnicima, specijalistima pedijatrije i užeg područja dječje neurologije, specijalistima fizijatrije i medicinske rehabilitacije, specijalistima obiteljske medicine i specijalizantima navedenih struka, medicinskim sestrama, radnim terapeutima, fizioterapeutima, psiholozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, odgojiteljima, učiteljima i roditeljima.

Polaznici će dobiti potvrdnice Akademije za razvojnu rehabilitaciju, a stručna usavršavanja 21. Ljetne akademije bit će prijavljena stručnim komorama.

Prijave su moguće do 26. kolovoza 2018. pomoću prijavnice.

Dodatne informacije o 21. Ljetnoj akademiji doznajte ovdje.