Natječaj za prijem redovitih studenata u studentski i učenički dom u Zadru u akademskoj godini 2017./2018.

Sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske raspisan je Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima za akademsku godinu 2017./2018.

Odluka o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2017./2018. Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske

Natječaj za prijem redovitih studenata preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, studenata integriranog jednopredmetnog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, studenata jednopredmetnog stručnog studija, studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija i studenata koji će prvi put upisati studij, u studentski i učenički dom u Zadru u akademskoj godini 2017./2018.
 

VAŽNO!

Molimo, da pažljivo pročitate i proučite ponuđenu dokumentaciju te se prijavite putem LINKA: Prijava putem web forme je obvezna!
U prijavi putem linka student je dužan popuniti sve podatke u “Obrascu A” (i Izjavi koja je sastavni dio “Obrasca A”), ispisati ga, potpisati i dostaviti s ostalom dokumentacijom.

Dokumentacija (osim “Obrasca A” koji se kreira putem web forme):
Zamolba za studente viših godina / Zamolba za studente koji prvi put upisuju prvu godinu / Obrazac “B”/ Izjava o suglasnosti / Izjava o članovima obitelji koji nemaju OIB / Obrazac “B-1” / Obrazac “B-2” / Obrazac “B-3” / Obrazac “B-4”  (obrasce “B-1”, “B-2”, “B-3”,  “B-4” treba izabrati prema vrsti i godini studija)