Svečano započeo 10. Tjedan psihologije

Svečano započeo 10. Tjedan psihologije

 

U ponedjeljak, 20. veljače 2017. u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru svečano je otvoren 10. Tjedan psihologije. Prilikom svečanog otvorenja prorektorica za znanost i informacijsku infrastrukturu izv. prof. dr. sc. Ivanka Stričević održala je pozdravni govor te uputila čestitke profesorima i studentima Odjela za psihologiju na kontinuitetu održavanja ove zanimljive i korisne manifestacije namijenjene popularizaciji psihologije kao profesije i studija psihologije na Sveučilištu u Zadru. Sudionike je pozdravio i pročelnik Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru izv. prof. dr. sc. Zvjezdan Penezić.

Izv. prof. dr. sc. Vera Ćubela Adorić predstavila je aktivnosti nastavnika i studenata Odjela za psihologiju i gostujućih suradnika iz drugih institucija te su predstavljeni rezultati istraživanja „Navike i rizična ponašanja učenika osnovnih škola pri korištenju interneta“. Gostujući predavač bila je Sandra Poljak Jurinčić iz Policijske uprave Zadar.

Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Udruga studenata psihologije Kasper također se pridružuju akciji „Mjerenje raspoloženja“, koju u 10. Tjednu psihologije u cijeloj RH organiziraju Hrvatska psihološka komora i Hrvatsko psihološko društvo.

10. Tjedan psihologije traje do nedjelje, 26. veljače 2017. godine, a program manifestacije možete pronaći OVDJE.

Fotogalerija