Posjet nastavnika i studenata Odjela za nastavničke studije u Gospiću Sveučilištu u Zadru

Posjet nastavnika i studenata  Odjela za nastavničke studije u Gospiću Sveučilištu u Zadru

Dana 27. studenoga 2015. godine u sklopu programa stručnog izleta gradu Zadru, unatoč lošim vremenski prilikama i zatvorenim cestama uslijed jake bure, Sveučilište u Zadru posjetili su nastavnici i studenti Odjela za nastavničke studije u Gospiću.

Nakon što su u Kazalištu lutaka u Zadru nazočili predstavi „Hamletova istina“, nastavnike i studente  Odjela za nastavničke studije u Gospiću ugostila je u Dvorani PDS-a prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Zadru izv. prof. dr. sc. Nedjeljka Balić-Nižić, zajedno s prorektoricom za znanost i informacijsku infrastrukturu izv. prof. dr. sc. Ivankom Stričević, prorektorom za međuinstitucijsku suradnju i transfer tehnologija izv. prof. dr. sc. Slavenom Zjalićem i prorektorom za strategiju razvoja i izdavaštvo prof. dr. sc. Josipom Faričićem.

Uz prigodne riječi dobrodošlice, istaknuta je važnost i potreba organiziranja ovakvih posjeta kako bi studenti i ovoga dislociranog odjela zadarskog sveučilišta dobili priliku upoznati se s kulturnim ustanovama posredno ili neposredno vezanim uz njihovo obrazovanje i životnu poziv, a koje nemaju prilike upoznati u gradu svog studiranja.

U pratnji studenata bile su profesorice doc. dr. sc. Vesna Grahovac -Pražić i doc. dr. sc. Sanja Vrcić-Mataija.

Program obilaska grada Zadra nastavljen je posjetom Muzeju antičkog stakla.

Fotogalerija