Susret Rektora Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih studija

Susret Rektora Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih studija

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održan je susret Rektora Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih i integriranih studija. Ovim svečanim primanjem započela je nova akademska godina 2014./2015. Studente prve godine preddiplomskih studija pozdravili su rektor prof. dr. sc. Ante Uglešić i prorektor za studije i studentska pitanja prof. dr. sc. Robert Bacalja.

Uz srdačne pozdrave i čestitke na upisu na studije, rektor Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc. Ante Uglešić istaknuo je kako se  nalaze na početku jednog važnog razdoblja u njihovim životima, te da pred njima stoji predan i ustrajan rad. Rektor ih je na susretu dobrodošlice također upoznao s poviješću Sveučilišta u Zadru te načinom studiranja kao i svim mogućnostima koje im ova visokoškolska ustanova nudi.

Prorektor za studije i studentska pitanja prof. dr. sc. Robert Bacalja, uz želju da osjete pravi sveučilišni duh i studentski život, studente je upoznao s pravilima studiranja i bolonjskim procesom te im objasnio sustav bodovanja i ustroj studija.

Nakon susreta s Rektorom studenti su se uputili na matične odjele gdje su im dobrodošlicu zaželjeli pročelnici odjela sa suradnicima koje će susretati kroz svoje obrazovanje.

Fotogalerija