Odjel za germanistiku

Poziv na sudjelovanje 1. Interdisciplinarni simpozij Udruge studenata filozofije Sveučilišta u Zadru „CAP!“ „Tako je govorio Nietzsche – Nietzsche između legende i činjenice“

1. Interdisciplinarni simpozij Udruge studenata filozofije Sveučilišta u Zadru „CAP!“

„Tako je govorio Nietzsche – Nietzsche između legende i činjenice“

Zadar, 26. - 28.ožujka 2020.

Udruga studenata filozofije Sveučilišta u Zadru organizira 1. Interdisciplinarni simpozij koji će se održati u Zadru od 26. do 28.ožujka 2020. Pozivamo sve zainteresirane studente društveno-humanističkih studija da prijave svoja izlaganja.
Rijetko koji je filozof u povijesti filozofije bio kamen tolikih spoticanja. Nietzsche je svojim, istovremeno kontroverznim i originalnim, naukom bio, i ostao, nepresušni izvor rasprava. Stoga je za temu prvog interdisciplinarnog simpozija izabrano upravo lik i djelo ovog velikana. U skladu s time pozivamo sve, a osobito studente filozofije, povijesti, povijesti umjetnosti i teologije da svojim izlaganjima doprinesu upoznavanju i produbljivanju znanja o ovom velikanu.
Izlaganje je moguće prijaviti u obliku 15-minutnog izlaganja, radionice, postera ili nekog drugog kreativnog oblika rada.
Sudionici koji se odluče za radionice/postere sami pribavljaju potrebni materijal.
Kotizacija se ne naplaćuje, a za sudionike koji nisu iz Zadra bit će organiziran besplatan smještaj kod studenata domaćina. Moguće je izlagati samostalno ili u paru, a prijave se zaprimaju putem priloženog obrasca. Prijave se zaprimaju na e-mail: udruga.cap@gmail.com do 15.ožujka 2020., a svi koji se prijave dobit će povratnu informaciju o sudjelovanju do 20.ožujka 2020.
Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate 1. Interdisciplinarni simpozij Udruge studenata filozofije!