Odjel za germanistiku

Potvrde o završetku studija, obrane završnih radova i upisi na diplomske studije

Nakon što položi sve ispite, student/ica treće godine preddiplomskog studija, brani završni rad/ispit na Odjelu za germanistiku ili na drugom odjelu.

Studenti koji brane završni rad na Odjelu za germanistiku, u dogovoru s mentorom/mentoricom trebaju prjiavii obranu u tajništvu Odjela, nekoliko radnih dana prije dogovorenog termina obrane. Za prijavu je potrebno donijeti indeks, presliku indesa i meko uvezane primjerke završnog rada (jedan ili više primjeraka, ovisno o uputi mentora/mentorice). Nakon obrane, student se javlja u tajništvo Odjela za germanistiku gdje mu se upisuje ocjena u ISVU i gdje preuzima uplatnicu za promociju, ako mu je studij Njemačkog A1. Sve obrane završnih radova moraju se dovršiti do 27. rujna, kako bi studenti stigli na vrijeme prijaviti se za upis na diplomski studij. 

Studenti koji ne brane završni rad na Odjelu za germanistiku, nakon obrane na drugom odjelu, trebaju doći u tajništvo Odjela za germanistiku po potvrdu o završetku studija. Tom prilikom studenti kojima je Njemački A1, preuzimaju i uplatnicu za promociju.

Studenti koji pišu završni ispit na Odjelu za germanistiku trebaju prijaviti izlazak na ispit u tajništvu Odjela najkasnije 3 dana prije ispita. Tom prilikom donose indeks i presliku indeksa u tajništvo. Nakon položenog ispita preuzimaju u tajništvu zapisnik i uplatnicu za promociju, ako im je studij Njemačkog A1.

Nakon obrane, studenti u roku od mjesec dana mogu, ako žele, dostaviti e-mailom u tajništvo dodatne podatke za dopunsku ispravu o studiju. Opširnije.

UPIS NA DIPLOMSKE STUDIJE:

Prijave za upis na diplomske studije Sveučilišta u Zadru obavlja se elektroničkim putem: https://www.studij.hr/

Za prijavu u sustav je potreban aktivan AAI račun. Iz tog razloga, studentima koji završe studij u akad. god. 2018./19., AAI korisnički račun će biti aktivan do 1. studenog. Ako vam AAI korisnički račun nije aktivan, javite se u Ured za preddiplomske i diplomske studije. Početak prijava studijskih programa je 1. srpnja 2019. U sustav se mogu prijaviti studenti koji još nisu završili studij, pa preporučamo da se zainteresirani što prije prijave.

Rang liste se objavljuju 30. rujna. Rang liste će biti osvježene 5. listopada te će se na njima naći oni kojima su unešene ocjene (ispita ili završnog rada) s par dana zakašnjenja. Zato je važno da se studenti prijave u sustav što prije, a najkasnije do 30. rujna do 12 sati.

Natječaj za upis: http://www.unizd.hr/upisi-na-sveuciliste/diplomski/2019-20/upisi-u-prvu-godinu 

Kalendar upisa: https://www.studij.hr/kalendar 

Obavijest za studente u "S" statusu.