Odjel za lingvistiku
Informacije

Najava događanja

Poziv na Božićnu čajanku Odjela za lingvistiku - 13. prosinca 2019.

Drage kolegice, dragi kolege,

srdačno vas pozivamo na već tradicionalnu predbožićnu čajanku Odjela za lingvistiku koja će se održati u srijedu, 18. 12. 2019., od 18:30 sati u Studentskom klubu Božo Lerotić (ulica Ruđera Boškovića 5, Zadar).

Družit ćemo se i počastiti kako već priliči u predblagdansko vrijeme, a u 19 sati započet će projekcija dokumentarnog filma "The Grammar of Happiness".

U nadi da ćete nam se pridružiti srdačno Vas pozdravljamo,

Djelatnici Odjela za lingvistiku Sveučilišta u Zadru

Božićna čajanka 

 

Obavijesti za studente

KORPUSNA LINGVISTIKA

KORPUSNA LINGVISTIKA

Zbog spriječenosti docentice Šimičić da prvi ispitni rok održi 24. lipnja o.g. kako je predviđeno, ispit će se održati u četvrtak 27. lipnja u prostoriji 1.3 s početkom u 10 h.
Uvjet za izlazak na ispit uključuje sve odrađene obveze na kolegiju (prezentacije oba izlaganja trebaju biti dostupne na Dropboxu, istraživanje provedeno i seminarski rad napisan prema uputama). Ispit će se bazirati na predavanjima i relevantnim poglavljima iz navedene literature.
Pročitaj više
KORPUSNA LINGVISTIKA
ERASMUS INFORMATIVNI DAN

ERASMUS INFORMATIVNI DAN

Sve informacije o upravo otvorenom natječaju za Erasmus mobilnost studenata u idućoj akademskoj godini studenti mogu dobiti u četvrtak, 7. ožujka, s početkom u 11:30, na Erasmus informativnom danu u Svečanoj dvorani. Opširnije.
Pročitaj više
ERASMUS INFORMATIVNI DAN
IZBORNI PREDMETI

IZBORNI PREDMETI

Studenti diplomskih studija s drugih odjela mogu upisati izborne predmete iz ljetnog semestra na Lingvistici svakim radnim danom od 9 do 12 sati u tajništvu Odjela lingvistike ili telefonom na (023) 200 824. Tajništvo se nalazi u prizemlju žute zgrade Sveučilišta na Relji (Trg kneza Višeslava 9). Upis traje do početka ljetnog semestra.
Pročitaj više
IZBORNI PREDMETI
NASTUPNO PREDAVANJE

NASTUPNO PREDAVANJE

Pozivamo Vas na nastupno predavanje dr. sc. Joška Žanića, u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta, koje ce se odrzati u utorak, 29. siječnja 2013., s početkom u 12 sati na Odjelu za lingvistiku u učionici 3.7. na Trgu kneza Višeslava 9. Opširnije.
Pročitaj više
NASTUPNO PREDAVANJE
First1516171820222324Last