Odjel za kroatistiku

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU

Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU

Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ u 2019. godini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kroz projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ kontinuirano radi na informiranju i educiranju studentske populacije o aspektima korištenja fondova Europske unije te upoznavanju studenata s uspješnim EU projektima u njihovim lokalnim sredinama.

Projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ obuhvaća suradnju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU), institucija u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova i regionalnih koordinatora (regionalnih razvojnih agencija).

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice studenti će upoznati sustav fondova EU te dobiti priliku raditi na pripremi projektnog prijedloga. Uz navedeno, studentske udruge i neformalne grupe studenata koje će u okviru ovog poziva biti odabrane za sudjelovanje u Projektu, imat će mogućnost sudjelovati u brojnim informativnim događanjima o fondovima EU, raditi na pripremi promotivnih materijala o fondovima EU i kreiranju sadržaja za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata sve informacije o načinu prijave za sudjelovanje u projektu mogu pronaći na poveznici https://strukturnifondovi.hr/aktivnosti/

Prijave traju do 8. veljače 2019. godine.


S poštovanjem,

Za potpis

Sektor za komunikaciju i jačanje kapaciteta u području EU fondova

Sector for Communication and Capacity Building in the field of EU Funds

Miramarska cesta 22

10000 Zagreb

Hrvatska/Croatia

 

E-mail: edukacije@mrrfeu.hr

 

Web-adresa: http:/razvoj.gov.hr

http:/www.strukturnifondovi.hr