Odjel za informacijske znanosti

PODNE MANJE KVARAT: utorkom o otvorenoj znanosti

Poštovane kolegice i kolege, 

Odjel za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru pokreće seriju kratkih online predavanja na temu otvorene znanosti i znanstvene komunikacije koja će se održavati svaki drugi utorak (uz iznimku u veljači kada se susreti održavaju uzastopno) od veljače do lipnja 2021. godine putem Zoom aplikacije.

Predavanja su namijenjena studentima, znanstvenicima, nastavnicima, urednicima, recenzentima, knjižničarima i svima onima koji promišljaju boljoj, suvremenijoj i transparentnijoj znanstvenoj komunikaciji u svojim okruženjima.

Vidimo se u utorak 16. veljače 2021. u podne manje kvarat na Zoomu! Poveznicu slobodno proslijedite unutar svojih mreža.

Predavanje će održati Bojan Macan i umirovljena profesorica Jadranka Stojanovski: Kako otvorenost pridonosi znanosti? Sve što ste htjeli pitati o otvorenoj znanosti, a niste imali priliku

Za sve vas koji se iz bilo kojeg razloga nećete moći spojiti putem Zooma, sva predavanja će se istovremeno prikazivati na našem YouTube kanalu, gdje također možete postaviti svoja pitanja. Aktivnosti vezane uz "Podne manje kvarat" možete pratiti i na našem Facebook  profilu.