Odjel za informacijske znanosti

Najava konferencije PUBMET2020, 16. - 18. rujan 2020.

 

Obavještavamo vas da se 7. Međunarodna konferencija o znanstvenom izdavaštvu u kontekstu otvorene znanosti  PUBMET2020 održava od 16. do 18. rujna. 

Nakon šest uspješnih PUBMET konferencija, ovogodišnja donosi nove aktualne teme suvremenog znanstvenog izdavaštva koje želimo približiti što većem broju znanstvenika, urednika i izdavača, osiguravatelja usluga, knjižničara, upravitelja repozitorija i informacijskih stručnjaka kroz niz izlaganja, radionica i rasprava.

Ove godine novoosnovana Hrvatska udruga za znanstvenu komunikaciju - ZNAK (Croatian Association for Scholarly Communication - CROASC) pridružila se organizatorima prethodnih PUBMET konferencija: Sveučilište u Zadru, Odjel za informacijske znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet i Institut Ruđer Bošković, Zagreb.

Zbog trenutne situacije s COVID-19, konferencija će se odvijati virtualno. Registrirani sudionici e-poštom će dobiti podatke o Zoom konferenciji. 

Za više informacija o konferenciji i programu konferencije, posjetite službenu PUBMET2020 stranicu.

Potrudili smo se osigurati vam kvalitetan program i sigurni smo da ćete se odazvati te pridonijeti uspjehu konferencije!