Odjel za informacijske znanosti

Studentski Stručni kolokvij na temu odlazne mobilnosti - 13. 11. 2019.

Studentski stručni kolokvij Odjela za informacijske znanosti na temu odlazne mobilnosti, održan je 13. studenoga 2019. godine.
U prvom dijelu stručnog kolokvija, Marija Džaja Sikirić iz Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zadru održala je redovito godišnje informativno predavanje o studentskoj mobilnosti (ERASMUS, CEEPUS). Potom je studentica Mia Salopek predstavila iskustvo studiranja na Sveučilištu u Lodzu, Poljska.

Informativne brošure o iskustvima tijekom Erasmus+ stručnih praksi pripremile su naše bivše studentice, magistrice informacijskih znanosti, Barbara Konjevod i Marta Ivanović. Barbara je odradila stručnu praksu na Malti,  od svibnja do kolovoza 2018., u Središnjoj gradskoj knjižnici Floriana, a Marta je od ožujka do svibnja iste godine odradila stručnu praksu u Belgiji, u Baštinskoj knjižnici Hendrik Conscience.

Brošure preuzmite ovdje:

Konjevod, Barbara, brošura

Ivanović, Marta, brošura

Dodatne upute o studijskim mobilnostima i stručnoj praksi može pročitati na stranicama Ureda za međunarodnu mobilnost: http://www.unizd.hr/medunarodna-suradnja/odlazna-studentska-mobilnost