Odjel za informacijske znanosti

Poziv za sudjelovanje studenata na 2. međunarodnom simpoziju mladih povjesničara umjetnosti u Splitu

U tijeku je organizacija 2. Međunarodnog simpozija mladih povjesničara umjetnosti koji će se održati od 13.-15. travnja 2016. godine pri Filozofskom fakultetu u Splitu. Simpozij je interdisciplinarnog karaktera pa su stoga dobrodošle, pa čak i poželjne, teme koje pomalo izlaze van sfere povijesti umjetnosti, a mogu pridonijeti temi ovogodišnjeg simpozija: "(Re)interpretacije povijesti umjetnosti". Ovim putem se pozivaju svi studenti društvenih i humanističkih znanosti preddiplomskih, diplomskih, integriranih, stručnih  i poslijediplomskih studija, kao i oni koji su nedavno diplomirali da se prijave za sudjelovanje.Svakako, pošto se potiče interdisciplinarnost, poziv je otvoren i za studente drugih znanstvenih područja. 

 

Rok za prijave je 1. ožujka pa Vas molimo da dostavite svoje prijave sukladno ovom roku na e-mail adresu simpozijpumst@gmail.com. Na istaknutoj e-mail adresi nam se također možete obratiti sa svim pitanjima i sugestijama.

 

Detaljne informacije o simpoziju i potrebnu dokumentaciju za prijavu možete naći na sljedećoj poveznici: https://drive.google.com/file/d/0B21mz7iOTByyNGdTUFczSklsejQ/view?usp=sharing

 

Redovite obavijesti možete dobivati prateći našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/arthistorysymposium/.

 

Radujemo se Vašim prijavama!
Organizacijski odbor simpozija