Odjel za etnologiju i antropologiju

IDEŠ DALJE!

Odjel za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru, Odsjek za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatsko etnološko društvo


Vas pozivaju na

IDEŠ DALJE!

Skup diplomiranih etnologa i kulturnih antropologa

16. i 17. listopada 2020. godine

Novi kampus, Zadar.


Peti po redu Ideš dalje! Skup diplomiranih etnologa i kulturnih antropologa održava se u Zadru (Novi kampus), 16. i 17. listopada 2020. godine. Ovaj bijenalni strukovni skup okuplja novodiplomirane etnologe i kulturne antropologije kako bi predstavili svoje zapažene diplomske radove.
Skup je nastao na inicijativu Hrvatskog etnološkog društva, a na njemu sudjeluju mladi kolege s dvaju odsjeka: Odjela za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru i Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Cilj skupa je omogućiti novodiplomiranim etnolozima i kulturnim antropolozima da se na samom početku svoje profesionalne karijere predstave svojim starijim kolegama i nastavnicima obaju sveučilišta, a ujedno studentima, koji tek trebaju diplomirati, daju uvid u izradu kvalitetnog diplomskog rada.


Program ovogodišnjeg skupa i sažeci izlaganja nalaze se u prilogu.