Odjel za ekonomiju

Prijem studenata prve godine studija - ponedjeljak, 2. listopada 2017.

Prijem studenata prve godine studija - ponedjeljak, 2. listopada 2017.

U ponedjeljak 2. listopada 2017. započinje nova akademska godina tradicionalnom dobrodošlicom studentima prvih godina preddiplomskih studija. Rektorica će brucoše jednopredmetnih studija pozdraviti u Svečanoj dvorani u 9h, dvopredmetnih u 9:45h i u 12h će pozdraviti studente studija u Gospiću.

Prijem studenata na Odjelu za ekonomiju održat će se u 10:45h u dvorani 8 (Splitska ulica 1, 23 000 Zadar).

Ove godine se organizira i dodatni program dobrodošlice novim studentima koji će se odvijati kroz tri dana. Prvog dana, 2. listopada, u 17h na Novom kampusu
planira se utrka radnog naziva "Utrčimo u novu akademsku godinu" na koju, uz brucoše, pozivamo sve nastavnike i djelatnike svih odjela i studente svih godina studija. Nakon utrke, u 18h program će se nastaviti prigodnim koncertom. Od početka programa na parkiralištu Novog Kampusa (Ulica Dr. Franje Tuđmana 24i) bit će postavljeni info štandovi s korisnim informacijama za studente (udruge, savjetovališta, sport i sl.). Sljedeća dva dana studentima će biti omogućene besplatne ili jeftinije posjete muzejima, obilazak sportskog centra Višnjik i upoznavanje sa sportskim klubovima, vođeni obilazak Sveučilišne knjižnice uz informacije i upute o pretraživanju i sl.

Content