Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Volonterska ponuda

Volonterska ponuda

Ponuda volonterskih mjesta za Dimensions i Outlook festivale koji se ove godine održavaju od 30. kolovoza do 10. rujna 2017. godine na području tvrđave Punta Christo u Štinjanu (okolica Pule). 

S obzirom na to da bi ovim putem gotovo direktno mogli sudjelovati u organizaciji i produkciji jednog od najvećih kulturnih događanja ovakvog tipa na području Republike Hrvatske, pozivaju se svi zainteresirani studenti da se prijave i time nadopune svoje znanje i steknu kvalitetna iskustva koja će im sigurno biti od velike pomoći prilikom njihovog daljeg školovanja. 

Volonterske pozicije su mnogobrojne, a u privitku se nalaze obrasci (na engleskom jeziku) putem kojih se možete prijaviti na aktivno sudjelovanje u festivalskoj organizaciji. Također, kreativci, slikari, kipari, vrtlari, stolari i mnogi drugi mogu se iskušati na mjestima kreativne produkcije čiji je plan volontiranja također u obrascu. 

Važno je napomenuti da su sve prijave besplatne, a povlastice koje dobivaju volonteri prilikom sudjelovanja možete pronaći detaljnije opisane u privitcima.