Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Studentsko natjecanje u pisanju eseja

Dragi studenti,

Britansko veleposlanstvo u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT i Ekonomskim fakultetom Zagreb poziva sve zainteresirane studente da se prijave na natjecanje, u pisanju eseja na temu Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP).

Na natjecanje se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti, neovisno o mjestu studiranja, koji su zainteresirani za TTIP i žele bolje upoznati proces pregovora te utjecaj koji TTIP može imati na budućnost transatlantske trgovine između Europe i SAD-a. Najbolji od njih mogu osvojiti plaćeni posjet Londonu gdje će imati priliku upoznati stručnjake britanske vlade koji rade na TTIPu, iPad i IELTS test

Tema eseja može pokrivati bilo koji aspekt TTIP-a, a esej mora biti napisan na engleskom jeziku, sadržavati do 1.500 riječi i ne smije biti rad koji je već negdje objavljen. Svi sudionici natječaja koji predaju esej ostvaruju pravo na certifikat.

Prijave za sudjelovanje u natjecanju traju do petka 13.11.2015., a esej se piše u subotu 21.11.2015. putem interneta, a sve informacije mogu se pronaći na linku <https://www.estudent.hr/ttip-student-essay-writing-competition/>.

 

Veselimo se vašim prijavama i sudjelovanju na natjecanju.

Matea Gazivoda
Koordinatorica za Starter, eSTUDENT
Email: matea.gazivoda@estudent.hr

Mob: 098 163 7679

eSTUDENT

Trg J. F. Kennedya 6, p.p. 137, Zagreb

www.estudent.hr <http://bit.ly/eSTUDENT_sig>

<http://bit.ly/Starter_sustav>