Odjel za turizam i komunikacijske znanosti
Informacije

Međunarodna ljetna škola "Kulturnog turizma"

Pozivamo sve studente preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih doktorskih studija da se prijave na natječaj za sudjelovanje na Međunarodnoj ljetnoj školi "Kulturnog turizma" Sveučilišta u Zadru koja će se održati od 24. do 28. kolovoza 2015.
Međunarodna ljetna škola "Kulturnog turizma" provodi se u okviru projekta Obnova i turistička valorizacija kulturno povijesnog kompleksa Kneževe palače RC.1.1.05-0117, a organizira se za studente Sveučilišta u Zadru te za studente partnerskih sveučilišta: Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Turistice (Univerza na Primorskem) iz Portoroža, Università della Svizzera italiana (USI), Lugano.
Cilj ljetne škole je poticati zajedničku suradnju i razmjenu mišljenja među studentima i profesorima u međukulturalnom i multidisciplinarnom okružju, u svrhu stjecanja novih znanja na području kulturnog turizma. Polaznici će prisustvovati predavanjima, radionicama i diskusijama na temu kulturnog turizma, marketinga u kulturi i turizmu, održivog razvoja destinacije, inovativnosti i konkurentnosti u turizmu, korištenju novih tehnologija i sl.

Prijave na natječaj primaju se najkasnije do 25. lipnja 2015. godine.

Detaljnije informacije o Ljetnoj školi možete dobiti na tel. +385 (0)23 345 051, gvidic@unizd.hr, ikozulic@unizd.hr; krceb@unizd.hr.

Poziv možete pogledati ovdje