Sveučilišna knjižnica

Informacijska pismenost - upisi

Informacijska pismenost - upisi
INFORMACIJSKA PISMENOST (3 ECTS, Odjel za informacijske znanosti) je sveučilišni izborni kolegij koji se nudi studentima svih odjela (osim studentima Odjela za informacijske znanosti) na preddiplomskoj i diplomskoj razini, a posebice je namijenjen studentima prve godine preddiplomskog studija. Cilj kolegija je osposobiti studente za pretraživanje, pronalaženje, vrednovanje i uporabu informacija te korištenje informacijskih ustanova i izvora u akademskom obrazovanju, kao i za stjecanje osnova za razumijevanje i primjenu informacijskog opismenjavanja. Izvoditelji kolegija su nastavnik Odjela za informacijske znanosti te knjižničari Sveučilišne knjižnice Sveučilišta u Zadru.  
UPISI: OD 25.2. (SRIJEDA) DO 2. OŽUJKA (PONEDJELJAK), OD 13 DO 16 h U TAJNIŠTVU ODJELA ZA INFORMACIJSKE ZNANOSTI, NOVI KAMPUS (SOBA 110, PRVI KAT).
Nastava se održava na Novom kampusu (A grupa - četvrtkom od 8,30 do 11 - učionica 39, B grupa - petkom od 8,30 do 11 – učionica 41). Studenti kod upisa trebaju napomenuti upisuju li kolegij kao izborni predmet iz ponude drugih odjela na Sveučilištu ili u okviru diferenciranog kurikuluma Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija.
Nastava počinje 12.3. (A grupa) / 13.3. (B grupa). Na prvo predavanje obavezno ponesite podate o Vašem AAI korisničkom računu - AAI možete otvoriti kod odjelnih tajnica ili u studentskoj referadi.