Studentske obavijesti

Rektorova nagrada - interni natječaj - 22. siječnja 2020.

Poštovane studentice i studenti,

u povodu proslave Dana Sveučilišta, Dies academicus 2020., rektorica će i ove godine dodijeliti nagrade izvrsnim studenticama i studentima Sveučilišta u Zadru za postignute uspjehe u prošloj akademskoj godini.

Nagrada se dodjeljuje ne samo za ostvareni prosjek ocjena, već i za cjelokupni angažman, odnosno sve druge studentske aktivnosti vezane uz istraživački i stručni rad koje se mogu dokumentirati.

Rektorovu nagradu mogu dobiti studenti treće godine preddiplomskog studija i studenti diplomskog studija (te apsolventi na obje razine studija).

Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru poziva studente treće godine preddiplomskoga studija te studente diplomskoga studija da se prijave na interni natječaj Odjela na sveučilišnom natječaju za Rektorovu nagradu za postignuća u akademskoj godini 2018./19. Temeljem zaprimljenih prijava Odjel za sociologiju će Rektorici Sveučilišta u Zadru predložiti jednog kandidata/kandidatkinju za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2019./2020. godinu.

Popratna dokumentacija treba sadržavati (dva primjerka):

- Životopis,

- Ovjereni prijepis ocjena ili dopunsku ispravu o studiju za studente prve godine diplomskog studija,

- Potvrdu da se prema ostvarenim ocjenama nalaze u 30% najuspješnijih studenata na godini studija,

- Ostalu dokumentaciju koja potvrđuje njihov angažman u relevantnim aktivnostima.

Prijave se dostavljaju u tajništvo Odjela za sociologiju  do 14. veljače 2020.

Kriterije za vrednovanje akademske uspješnosti studenata možete pogledati ovdje.

 

 
Suvremene sociološke teorije: makropristupi - drugi kolokvij - 20. siječnja 2020.

Drugi kolokvij iz kolegija Suvremene sociološke teorije: makropristupi održat će se u ponedjeljak 27. siječnja u 9:00 (121).

 
Zimski ispitni rok - 13. siječnja 2020.

Zimski ispitni rok se prema kalendaru nastavnih aktivnosti održava od 27. 1. 2020. do 21. 2. 2020. Termine ispita možete pogledati ovdje.

 
Studentska evaluacija nastave - 27. prosinca 2019.

Pozivaju se studentice i studenti Odjela za sociologiju na sudjelovanje u studentskoj evaluaciji nastavnog procesa i rada nastavnika za zimski semestar tekuće akademske godine koja će se održati u periodu od 6. do 26. siječnja 2020. godine.

Studentska evaluacija nastavnog procesa i rada nastavnika na Sveučilištu u Zadru provodi se putem Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU), a anketni obrazac bit će dostupan za ispunjavanje u navedenom terminu na Studomatu.

Sudjelovanje u studentskoj anketi je pravo i akademska obveza studenata čijim ispunjavanjem izravno utječu na poboljšanje uvjeta studiranja.

 
Sveučilište u Zadru svojim studentima i djelatnicima daruje ulaznice za kulturna događanja u Zadru - 14. prosinca 2018.

Na dnu mrežne stranice Sveučilišta u Zadru potražite poveznicu pod "Izdvojeno" naziva Kulturna događanja - ulaznice. Klikom na poveznicu doći ćete na stranicu na kojoj možete vidjeti popis događanja za koja se daruju ulaznice.  Svoju besplatnu ulaznicu možete rezervirati slanjem poruke na e-adresu ulaznice@unizd.hr do roka napisanog pored svakoga navedenog događanja. Poruka treba sadržavati ime i prezime djelatnika ili studenta i naziv događanja za koji se ulaznica rezervira. Broj ulaznica je ograničen i napisan pored događanja. Ulaznice se dodjeljuju prema redu slanja/primanja rezervacija do podjele svih ulaznica.