Department of Sociology

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima - 9. studenog 2023.

Natječaj / Odluka o raspisivanju Natječaja / Pravilnik o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u ZadruPravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u Zadru, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u Zadru  / Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka / Obrazac za prijavu

Odjel za sociologiju raspisuje natječaj temeljem kojeg će se odabrati kandidat/kinja koji će dobiti preporuku Odjela za dodjelu stipendije izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2023./2024. 

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti/ice Odjela za sociologiju koji udovoljavaju uvjetima natječaja. Odluka o izboru kandidata donijet će se na temelju mišljenja Stručnog vijeća Odjela za sociologiju.

Studenti su dužni dostaviti kompletnu dokumentaciju za prijavu tajništvu Odjela za sociologiju e-mailom do srijede 22. studenoga 2023. godine.

 

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima - 4. studenog 2022.

Natječaj / Odluka o raspisivanju Natječaja / Pravilnik o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u ZadruPravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u Zadru / Odluka o broju, iznosu i raspodjeli studentskih stipendija u akad. god. 2022./2023. / Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka / Obrazac za prijavu

 

Odjel za sociologiju raspisuje natječaj temeljem kojeg će se odabrati kandidat koji će dobiti preporuku Odjela za dodjelu stipendije izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2022./2023. 

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti Odjela za sociologiju koji udovoljavaju uvjetima natječaja. Odluka o izboru kandidata donijet će se na temelju mišljenja Stručnog vijeća Odjela za sociologiju.

Studenti su dužni dostaviti kompletnu dokumentaciju za prijavu tajništvu Odjela za sociologiju e-mailom do srijede 16. studenoga 2022.

 

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima  - 11. studenog 2020.

Natječaj za dodjelu 60 (šezdeset) stipendija izvrsnim redovitim studentima za akademsku godinu 2020./2021.Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru / Pravilnik o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u ZadruPravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u ZadruPravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u Zadru / Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka / Obrazac za prijavu

***********
Odjel za sociologiju raspisuje natječaj temeljem kojeg će se odabrati kandidat koji će dobiti preporuku Odjela za dodjelu stipendije izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2020./2021.

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti Odjela za sociologiju koji udovoljavaju uvjetima natječaja koje možete pronaći ovdje. Odluka o izboru kandidata donijet će se na temelju mišljenja Stručnog vijeća Odjela za sociologiju.

Studenti su dužni u tajništvo Odjela do ponedjeljka 23. studenoga 2020. donijeti kompletnu dokumentaciju za prijavu.

 

Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim redovitim studentima - 13. studenog 2019.

Natječaj za dodjelu 60 stipendija izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2019./2020. / Pravilnik o dodjeli stipendija i potpora studentima Sveučilišta u Zadru / Privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka / Obrazac za prijavu

***********

Odjel za sociologiju raspisuje natječaj temeljem kojeg će se odabrati kandidat koji će dobiti preporuku Odjela za dodjelu stipendije izvrsnim redovitim studentima Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2019./2020.

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti Odjela za sociologiju koji udovoljavaju uvjetima natječaja koje možete pronaći ovdje. Odluka o izboru kandidata donijet će se na temelju mišljenja Stručnog vijeća Odjela za sociologiju.

Studenti su dužni u tajništvo Odjela do petka, 22. studenoga 2019. donijeti kompletnu dokumentaciju za prijavu.

 

Natječaj za dodjelu stipendija studentima aktivnim sportašima - 13. studenog 2019.

DAAD raspisuje natječaj za stipendije za akademsku godinu 2020./2021. - 17. listopada 2019.

DAAD raspisuje natječaj za stipendije za akademsku godinu 2020./2021. na njemačkim sveučilištima i/ili institucijama u Njemačkoj.

1. Stipendije za studente preddiplomskog i diplomskog studija te doktorande, postdoktorande te znanstvenike svih disciplina.
Rok za prijavu: između 15. studenog i 1. prosinca 2019.
Više informacija o programu, detaljne upute i obrasci za online prijavu nalaze se na web-stranici: https://zagreb.diplo.de/hr-hr/themen/kultur/daad/2100844
Infomaterijal o studiju i istraživanju u Njemačkoj možete skinuti na web-stranici: https://www.daad.de/deutschland/nach-deutschland/publikationen/en/
DAAD nudi više od 250 različitih programa stipendiranja na njemačkom i engleskom jeziku od ljetnih tečajava, studijskih stipendija, kratkoročnih i dugoročnih istraživačkih stipendija do studijskih boravaka sveučilišnih profesora u trajanju od nekoliko godina.
Programi stipendiranja DAAD-a dostupni su u svim državama svijeta i za sve studijske discipline. Više informacija na: www.daad.de

2. Predstavljanje svih stipendija DAAD-a za studente, doktorande, postodoktorande te znanstvenike održat će se u srijedu, 23. listopada 2019. u 18:30 sati dvorani 144, SK na Sveučilištu Zadar. Izlaganje će biti na hrvatskom jeziku.

Kontakt informacije:
DAAD na Sveučilištu Zadar:
Odjel za germanistiku
Krešimirova obala 2, 23000 Zadar
Larissa Holz
e-mail: daad.dalmatien@gmail.com
Facebook: DAAD Hrvatska