Department of Sociology

Natječaj - 20. srpnja 2022.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akademska godina 2022./2023.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj - 26. kolovoza 2020.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akad. god. 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

 

Natječaj - 9. srpnja 2018.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis - doktorski studij Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja - 25. listopada 2016.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologijeu akad. god. 2016./2017.
Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na doktorski studij u akademskoj godini 2015./2016. - 7. kolovoza 2015.

Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja"

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologijeu akad. god. 2015./2016.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na studij u akademskoj godini 2014./2015. - 25. kolovoza 2014.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije u akad. god. 2014./2015.

 

Natječaj za upis nove generacije studenata akad. god. 2013./2014. - 6. ožujka 2014.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije. 

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj akademska godina 2012./2013. - 7. veljače 2013.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije. Odluka o raspisu natječaja. Natječaj za upis studenata.

 

Natječaj akademska godina 2011./2012. - 18. siječnja 2012.

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije. Opširnije.